lauantai 21. maaliskuuta 2015

Hyvä viikko

 photo _MG_8513_zpsxkwb8r7b.jpg
 photo _MG_8560_zpsso1g1u0t.jpg
 photo _MG_8527_zpskx7spngh.jpg
 photo _MG_8547_zpsgow53s1j.jpg
 photo _MG_8564_zpsbrlgyqhk.jpg

J: Hyvään viikkoon on mahtunut gradun korjauksia, töitä, aurinkoa, treeniä ja materialismionnellisuutta! Sain vihdoin eilen äitiltä synttärilahjan ja sieltä paljastui aika odotetusti tuo uusin muumimuki.. Se on niin söpö. Kyseessä on siis vaan Ruotsissa myytävä sesonkimuki, joten en vamasti uskalla ottaa sitä käyttöön, vaikka ihana onkin.
Sain myös toisen kivan jutun käsiini, meinaan syksyllä kirjoittamani artikkelin. Jotkut varmaan muistavatkin, että täällä blogissa taisin kirota sitä hommaa ihan muutamaan otteeseen. Nyt, noin neljä kuukautta sen kirjoittamisen jälkeen, sain vihdoin lehden käsiini ja siellä se mun artikkeli komeili. Jee! En kyllä vielä ole uskaltanut lukea sitä uusiksi, heh.. 

Tänään päivä kului ensin leipoen ja sen jälkeen syöden brunssilla tyttöjen kanssa ;) Nyt on maha vähän liiankin täynnä ja pian pitäisi ottaa seuraavat vieraat vastaan ja taas vaihteeksi vähän syödä. Se on selkeästi mun viikonlopun teema..

Hauskaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa auringosta, Turussa ainakin paistaa vielä toistaiseksi..

6 kommenttia:

 1. Oi, täytyiskin lukasta toi sun artikkeli! ActionTrack on itellekin vähän uus juttu :) Niin ja oikein hyvältä kuulostaa sun viikonlopun touhut! Syöminenhän se parasta on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, älä lue :D Noei, mielenkiintoinen aihe, suosittelen tutustumaan!

   Poista
 2. oooh, olis aika jännää, jos joskus pitäis kirjottaa muualle ku omaan blogiin :D tulispa aurinko jo takas, koska ainaki tääl JKL on ihan pilvistä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se vähän jännää kyllä :D Onneksi oli tuttu aihe sentään!

   Poista
 3. Ihana toi muki!Vaikka ite en henkilökohtasesti tykkää kauheasti vaaleanpunaisesta, mutta ihana tuo muki kyllä on!Rakastuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en tykkää kauheasti vaaleanpunaisesta, mutta toi muki on ihana <3

   Poista