perjantai 13. maaliskuuta 2015

Friyay!

 photo _MG_8451_zpszodm5x1e.jpg
 photo _MG_8472_zpsphyffgbz.jpg
 photo _MG_8453_zpsbndulbo9.jpg
 photo _MG_8448_zpshc9ovcgo.jpg

J: Friyay! Tätä päivää on kyllä niin odotettu.. Pari viime viikkoa on ollut aika kiireisiä ja taisinkin (tuhanteen kertaan) mainita, että keskiviikkona oli gradun deadline. Sain kun sainkin kyhättyä jotain kasaan ja nyt on toivottavasti enää korjailua tiedossa.. En kyllä juhli yhtään ennen kuin mulla on oikeasti kansituslupa! :D Ei nyt kuitenkaan siitä enempää, viikonloppuna ajattelin tehdä kaikkea muuta kuin pohtia graduhommia.

Tänään meillä on työporukan kanssa illanvietto, huomenna juhlitaan pienimuotoisesti mun ja Riikan synttäreitä ja sunnuntaina onkin kauan odotetut Supertreenit. Ihanaa, kun pääsee taas treenaamaan kunnolla! Pari viikkoa menikin massaa keräten.. Näin esimerkkinä voin mainita, että toi Mokkapala jäätelö on niin hyvää! Suosittelen ;)

Nyt pitää alkaa valmistautua iltaa varten. Hauskaa perjantainta kaikille!:)

4 kommenttia:

 1. Onnea! Mulla tuska helpottaa huomenna. Pitää olla 75%, eli vähintään 25s kunnon tekstiä kasassa. muutama vielä uupuu... Ja 4 sivuun venynyt intor pitäisi vielä fact-checkaa, lähdeviitoittaa, lisätä metodologia jne....... plaah. eikun jatkamaan kai sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä on kyll hommaa.. Pian sullakin helpottaa ;) Tsemppii!

   Poista
 2. Miten koet, että kokopäivätyö ja gradu on sopinut yhteen? Mulle tarjottiin kahden kk:n lton sijaisuutta ja kovasti pohdin sen ja kandin teon yhdistämistä... Työkokemus olisi aina plussaa, mutta miten opiskelun saa siihen sovitettua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun gradu oli jo ihan hyvällä mallilla, kun työt aloitin.. Pari viime viikkoa on ollut rankkoja, kun oon tehnyt sitä kaikki arki-illat ja viikonloput, sellaista ei kyllä joka päivä jaksais :D Mut voin kyllä ehdottomasti suositella töiden aloittamista! Varsinkin, jos sulla on sitten viikonloppuisin (tai parina iltana viikossa) aikaa opiskella. Mä olin kandia tehdessä myös töissä ja silti se valmistui ;)

   Poista