torstai 19. helmikuuta 2015

Värimallina

J: Mainitsin eilisessä postauksessa, että sain vihdoin uutta väriä hiuksiin! Mun on pitänyt jo kauan varata kampaaja, mutta kerta toisensa jälkeen olen päätynyt itse vaan värjäämään tyvikasvuni pois ajatellen, että ensi kerralla sitten.. En onneksi ehtinyt varata mitään, sillä sain mahdollisuuden päästä värimalliksi Kauneuskeskus Bleisiin, jonne itse Mikko Vainio oli tulossa kouluttamaan. Ei kyllä tarvinnut kahta kertaa miettiä, uskallanko istua siihen kampaajan tuoliin. Kaiken lisäksi sain itse valita värin, joten mitään pelättävää ei ollut..

Kerroin ammattilaisille, että haaveena olisi saada hiuksiani vähän vaaleemmaksi, lähemmäs omaa väriä. Mun omat säälittävät värjäysyritykset saivat vähän kommenttia ja lopulta keksittiin yhdessä parempi ratkaisu, miten mun hiuksista saataisiin taiottua luonnollisemmat ja vähän elävämmän näköiset. Alkutilanne oli siis tällainen, eli latvat oli melkein mustat, tyvessä näkyi vähän oma väriä ja siinä välissä sitten vähän vaaleampaa.. 

 photo hiukset1_zpstj9o9hsr.jpg
 photo P2185332_zps13f2ogs8.jpg
 photo hiukset3_zpszrh7m5yy.jpg

Lopulta mulle laitettiin Tigin kevytväri tyveen ja latvoihin toista Tigin väriä (en muista, mitä :D), jonka oli vähän tarkoitus vaalentaa niitä. Ei siis mitään värinpoistoa tai vaalennusaineita, jotka kuulemma kuluttavat hiusta paljon! Värit toimivat loistavasti ja nyt mun hiukset ovat aika tumman ruskeat ja tyvi on vähän tummempi kuin latvat, vaikka sitä ei kovin hyvin huomaa. Hiukset pestiin vielä Tigin shampoolla ja hoitoaineella, jotka sisälsivät timattipölyä. Luksusta!

Olen kyllä niin tyytyväinen uuteen väriin! Lisäksi tiedän nyt todellakin, mihin suuntaan seuraavan kerran kun hiukset kaipaavat uutta väriä. ;) Kotivärit saavat jäädä ja jatkossa haluan mun hiuksia värjättävän noilla Tigin väreillä. Rakastuin! 

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis sävy. Mä en ole koskaan uskaltautunut hiusmalliksi.. Ehkä joku päivä! Varsinkin jos saisi valita järin itse kuten sinä. Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mullekin tämä oli eka kerta, mutta tuskin viimeinen ;)

   Poista
 2. Kaunis väri! Mun kans pitäisi päivittää mun väriä, ehkä voisi kokeilla hiusmallina oloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa pitää silmät ja korva auki, kampaamot aina tasaisin väliajoin etsii malleja :)

   Poista