perjantai 20. helmikuuta 2015

mustaa ja harmaata

 photo asu2_zpsq0zxmjyw.jpg
 photo asu1_zps2alv3h7r.jpg
 photo asu5_zpsi9gpkoum.jpg
 photo asu4_zpsxr9vapfa.jpg
 photo asu7_zpstxssmhxu.jpg
Paita Bikbok, farkut ja laukku Veromoda, huivi Cubus, kengät Skopunkten ja takki Bershka

J: En oikeasti tiedä monennetko asukuvat nämä on putkeen, jossa noi samat farkut vilahtaa.. No okei, taitaa olla vasta toiset. Olen kyllä käyttänyt niitä paljon enemmänkin. Ne on vaan niin kivat! Ja jos totta puhutaan, mun housutilanne on aika huono tällä hetkellä - en oikein osaa käyttää talvella muuta kuin farkkuja. Nämä kuvat ovat muuten siis keskiviikolta. Uskallauduin auringon innostamana laittaa converset taas pitkästä aikaa jalkaan. Varpaat ehkä vähän jäätyi, mutta onneksi ei tarvinnut olla kauan ulkona. ;)

Mä muuten niin näen noiden kenkien tilalla valkoiset tennarit!! Kuten koko (blogi)maailma, olen alkanut haaveilla valkoisista Niken air maxeista tai Adidaksen Superstareista. Oikeastaan olen haaveillut niistä jo pidemmän aikaa, mutta nyt olen saanut niistä pakkomielteen, heh. Ehkäpä ostan itselleni synttärilahjaksi, synttäreihin ei ole enää pitkä aika! 

Nyt mä lopetan kenkäpohdinnat tältä erää ja suuntaan töihin. Aika luksusta, oon nyt kahtena aamuna ehtinyt postailla jo ennen töitä! Jotain hyötyä näistä yhdeksän aamuista.. ;) Hauskaa perjantaita!

8 kommenttia:

 1. Kiva asu. Ja sun tukka on myöskin nyt tosi ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Just täydellisen simppeli mun silmään ja aina kun farkuissa on vähä kulunutta kuosia, niin se tuo viimesen silaisun. :)

  VastaaPoista
 3. Superhyvältä näyttää asu ja uudet hiukset!! <3

  Ja mitä kenkiin tulee niin mua himottais reebokkien kaveriksi hankkia Niken valkoiset air maxit. Valkoiset on vaan niin ihanan freesit!! Vaikka nyt jo tuskailen et miten jaksaisin alkaa reebokkeja putsaamaan kevättä varten.. :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu ja etenkin farkut osuivat silmään :) Juuri tuon tapaisista olen jo pitkään haaveillut. Jospa liikkeessä vielä olisi tuollaisia myynnissä, pitää varmaan käydä tsekkaaamassa..

  VastaaPoista