maanantai 2. helmikuuta 2015

motivaatiomaanantai - ryhmäliikuntatapahtumat + arvonta!

R: Miten voi päivät mennä näin nopeasti? Taas on maanantai. Olen jo mennyt sekaisin laskuissa, monesko #motivaatiomaanantai tänään on jo. Varmaan kymmenes.. Tänään motivaatiomaanantaihin kuuluu ensimmäistä kertaa sen historian aikana myös arvonta! Edellinen arvonta saatiin päätökseen eilen, joten laitetaan toinen samalla teemalla käyntiin samantien..

 photo super3_zpsqt5fo3ni.jpg

Mikä motivoisi paremmin kokeilemaan uusia lajeja ja ylittämään itsensä, kun suuret ryhmäliikuntatapahtumat? Uusista lajeista saa uutta intoa harjoitteluun, mutta ainakin mä olen huomannut, että liian harvoin tulee kokeiltua mitään uutta, vanhoihin hyväksi havaittuihin treeneihin on niin helppo "jämähtää". Tapahtumissa paikalla olevilta ammattilaisilta saa vinkkejä oman treenin monipuolistamiseen ja lisäksi tapahtumien ryhmäpaine tsemppaa treenaamaan kovempaa ja ylittämään itsensä.

 photo super2_zps3zrphfcf.jpg

Onneksi Turun seudullakin järjestetään nykyään säännöllisesti ryhmäliikuntatapahtumia, joissa yhden päivän aikana tarjolla on kymmenittäin ohjattuja tunteja, erilaisia luentoja ja muuta oheistoimintaa. Varmoja motivaation nostattajia! Yksi seudun tunnetuimmista tällaisista tapahtumista on Naantalin perinteikkäät SuperTreenit. SuperTreenit on Turun Urheiluliiton järjestämä tapahtuma ja se järjestetään vuosittain maaliskuussa Naantalin Kylpylässä ja Maijamäen liikuntahallissa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään sunnuntaina 15.3 klo 8.30 alkaen.

Monet päivän aikana järjestetyistä tunneista ovat vasta rantautumassa Suomeen, yhteensä tarjolla on yli 80 ohjattua tuntia, ajankohtaisia luentoja ja erilaisia mielenkiintoisia messuosastoja. Niin ja tietenkin Naantalin kylpylän allasosasto! SuperTreenit sopii kaikille, tunteja on erilaisia ja jokaiselle on jotakin, niin aktiiviliikkujalle kun aloittelijallekin. Päivän aikana voi treenata vanhoja tuttuja treenejä (esim. LesMillsin suositut tunnit) tai voi kokeilla jotakin ihan uutta, kuten ihan uutta suomalaista ryhmäliikuntatuntia Fasciatrainingia tai vaikka tuolijoogaa. Treenien ohella voi käydä kuuntelemassa esimerkiksi Anne Kukkohovin Syö itsesi kauniiksi -luentoa tai Jenni Levävaaran luentoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kaikki ohjatut tunnit ja luennot löytyy täältä. 

 photo super1_zpscrk2fwav.jpg
Kaikki kuvat SuperTreenit

Lippu SuperTreeniin maksaa 43 euroa ja lipulla saa vaikka mitä; jumppia (joista osan voi varata ennakkoon), luentoja, runsaan eväs- ja tuotepaketin, hyvinvointialueen palveluita, ilmaisen narikan koko päiväksi, mahdollisuuden päästä kylpylän allasosastolle edullisesti jne. Täältä löytyy lisätietoja tapahtumasta ja lipuista. Tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten liikuntaan, joten ostamalla lipun tukee oman hyvinvoinnin lisäksi myös lasten ja nuorten harrastamista! Nyt kahdella teistä on mahdollisuus voittaa lippu tapahtumaan. Eli arvomme kaksi voittajaa, joista molemmille lähtee yksi lippu tapahtumaan. Jos kaipaat uutta motivaatiota treeneihin ja haluat osallistua inspiroivaan hyvinvointipäivään, nyt kannattaa osallistua!

Osallistuminen tapahtuu tuttuun tapaan kommentoimalla jotain tähän postaukseen ja jättämällä sähköpostiosoitteen. Tai vaihtoehtoisesti voit laittaa sähköpostia otsikolla SuperTreenit osoitteeseen kaksiyhdenhinnalla@gmail.com. Voittaja arvotaan ystävänpäivänä 14.2, eli osallistumisaikaa on 14.2 klo 18 asti! Onnea arvontaan ja toivottavasti nähdään Naantalissa Supertreenit-päivässä 15.3!

Arvonta on päättynyt! 

20 kommenttia:

 1. Oi hitsi, oispa mahtavaa päästä! Varsinkin kun reissailun vuoksi missaan Turun NRJ Workoutin.

  jippurajr(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Eikä, ihan huippuja arvontoja teillä!! :) Ehdottomasti taas mukana!

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Oijoi, taas niin täydellinen arvonta! Mukana mukana mukana! :):)
  sanna.krekula@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Eikä miten mahtavaa, innolla mukana!!
  emmimari91@suomi24.fi

  VastaaPoista
 5. Ehdottomasti mukana, olisi kiva päästä testaamaan uusia lajeja, sekä vanhempia suosikkeja! :)

  Pauliina.K
  Pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 6. kuulostaa ihan mahtavalta, olis super siistiä päästä mukaan ja tavata ehkä teidätkin siellä ;)!
  nooraah@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Olisipa mahtava päästä mukaan! Olisi aivan mahtava synttärilahja itselle, kun syntymäpäiväkin sattuu siihen seuraavalle päivälle. :)

  sanni03@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Olisi mahtavaa päästä osallistumaan tähän tapahtumaan! :)
  jen-ny93@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. mukana!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Olisi hienoa osallistua!
  toivonen.annemari@gmail.com

  VastaaPoista
 11. vitsiiit haluisin! :))

  sejoas@utu.fi

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa! :-)
  noraemilia.seppala (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Kerran oon aikaisemmin tuolla ollut ja oli kivaa. Nyt olis taas kiva päästä,
  maiqquu (at) gmail.com

  VastaaPoista
 14. Hei toi olis kiva! NRJ workout jää tänä vuonna väliin töiden takia, joten tonne olis kiva päästä :)

  jonna.kallio@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tuolla on tullut joskus vuosia sitten käytyä ja kivaa oli! Eli ois huippua taas pitkästä aikaa päästä treenaamaan hyvässä porukassa. :)

  reetta_87@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Kun on lähellä olisi kiva saada lippu.
  mari.holmqvist@gmail.com

  VastaaPoista
 17. En ole koskaan osallistunut tähän tapahtumaan. Nyt lähtisin mielelläni mukaan.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 18. ois kiva päästä mukaan! mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Ehdottomasti mukana! :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista