lauantai 14. helmikuuta 2015

minttuinen herkkuvinkki

 photo P2034963_zpsqh24yhdg.jpg

R: Ihanaa (ja makeaa!) ystävänpäivää! Koska tänään on lauantai, ystävänpäivä ja koska mun teki eilen koko päivän ihan kamalasti mieli suklaata (johtuen eräästä blogin facebookiin linkkaamastani videosta, kannattaa käydä katsomassa se täältä) ajattelin jakaa teille taas herkkuvinkin! Eli jos lauantai on karkkipäivä tai jos viikon jälkeen tekee mieli jotain hyvää, kannattaa käydä poimimassa kaupan karkkihyllyltä tällanen vihreä pötkö. Ihan tajuttoman hyvää minttusuklaata! Ei mitään tylsää vähän mintulta kaukaisesti maistuvaa suklaata, vaan ihanan minttuinen ja makea.

Ja hei, jos otat tästä mintturullasta kuvan ja julkaiset sen Instagramissa 23.2 mennessä, merkkaa se #mielihuvitus ja @cloettasuklaa niin voit voittaa 100 euron arvoisen Finnish Design Shopin lahjakortin. Paras kuva palkitaan!

Mä ajattelin napata tänään kaupasta mukaan tällaisen ystävänpäivän kunniaksi, tämä kuvan pötkö katosi parempiin suihin jo viime viikolla.. Nyt menen tekemään herkkubrunssia, pekonit pannulle ja croissantit paistumaan! Sain Jannelta kovasti toivomani ystävänpäivälahjan. Se ei ollut koru tai muuta tyttömäistä, vaan ihan täydellisen kokoinen paistinpannu munakkaan paistamista varten! Naurettiin niin paljon sitä, kuka nainen oikeasti on innoissaan kun saa paistinpannun lahjaksi? No minä!!

Tuote saatu blogin kautta, postaus toteutettu yhteistyönä Cloetta Suomen kanssa

2 kommenttia:

  1. Onko tää nyt se cloetta patukka mistä oot aikasemmin puhunut ? Hauska ystävänpäivä lahja :D Mä olisin kyllä varmaan suuttunut Mikalle jos hä olis mulle paistinpannun ostanut :D Tosin se johtuu siitä ettei Mika koskaan itse kokkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä muista olenko tästä puhunut.. Mutta hyvää on :D Heh, meillä toi paistinpannu oli lähinnä läppä ja tuli tarpeeseen ;)

      Poista