sunnuntai 1. helmikuuta 2015

kurkkaus kotiin

R: Pahoittelut pienestä hiljaiselosta täällä blogin puolella. Tai mitä sitä pahoittelemaan  - vähän kiirettä on ollut ja sillon blogi luonnollisesti on se osa elämää, joka saa jäädä taka-alalle. Myös blogien lukeminen on mulla jäänyt ihan minimiin viime aikoina, joka on aina harmi. Onneksi tänään on hyvin aikaa selata uusimmat postaukset lemppariblogeista läpi! Ennen sitä ajattelin kuitenkin esitellä muutaman uuden sisustuslöydön.

 photo P2014920_zps9cpcoplc.jpg

Kuten jo instagramissa (@riikka_ni) mainitsin, mun on jo pitkään ollut tarkoitus kuvata meidän asuntoa näytille tänne blogin puolelle. Me ei olla vieläkään saatu aikaiseksi esimerkiksi olohuoneen verhojen hankintaa (miten ihmeessä osaan päättää mitkä haluan?) ja myöskin sohvapöytä uupuu edelleen, mutta joitan edistysaskelia on tapahtunut - saatiin ruokapöydän alle vihdoin matto ja eteiseen ihan mielettömän makea lamppu.

 photo P2014925_zpsx2ncsdoa.jpg
 photo P2014927_zpsw1fuiacs.jpg

Mattoa metsästettiin alunperin pitkin Suomea, mutta haluamani matot oli loppu joka paikasta. Lopulta päädyttiin tilaamaan Anttilan alennysmyynneistä puoleen hintaan matto, joka melkeen jo ostettiin normaalihintaisena. Kyllä kannattaa epäröidä jokaista ostosta, tällä kertaa säästettiin epäröinnillä monta kymppiä. Mä tykkään tästä mustavalkoisesta matosta älyttömösti, päätin heti sillon kun muutettiin, että haluan tuohon sohvan eteen pehmeän valkoisen maton ja tähän "ruokailutilan" puolelle sitten jonkun mustavalkoisen kuviomaton. Sopii hyvin meidän muutenkin mustavalkoiseen sisustukseen, varsinkin kun lattia on perusparkettia. Mitäs pidätte matosta?

 photo P2014938_zpskketcvad.jpg
 photo P1214864_zpsj8ppw1k1.jpg

Eteisen lamppu löytyi Clas Ohlsonilta, eipä muuten olisi ensimmäisenä tullut mieleen etsiä lamppua sieltä! Tämä lamppu ei montaa kymppiä maksanut ja on just sellanen, mistä haaveilinkin. Mun mielestä on ihana, miten ollaan tälleen pikkuhiljaa löydetty ihan täydellisiä sisustusjuttuja. Jos oltaisiin oltu sellaisella "kaikki valmiiksi heti" -asenteella liikenteessä, ei varmasti oltaisi osattu tarpeeksi monesta paikasta etsiä ja lopulta olisi pitänyt tyytyä joihinkin ihan ok vaihtoehtoihin. Mutta, eikös se vähän niin ole, että sisustusprojekti ei valmstu ikinä? Eli tarkempaa asunnonesittely/sisustuspostausta saatte odottaa edelleen, mitäs sitä keskeneräistä esittelemään.. Aiemmin meidän uusi asunto on vilahtanut mm. tässä ja tässä postauksessa.

Tulppaanien myötä tuli heti vähän keväisempää ilmettä kotiin (varma kevään merkki!), tästä alkaa varmaan mun huhtikuulle jatkuva tulppaanikausi ;) Kynttilöistä voisi osan pian jo laittaa kaapin perälle odottamaan ensi talvea, mutta vielä en halua kaikista luopua, noi kynttilänjalat sopii niin kivasti tuohon senkin päälle!

4 kommenttia:

 1. Mä ehkä hätiköin tän yksiön sisustamisen kanssa vähän liikaa, koska ostin monta juttua uutena, enkä jaksanut kirppareita/alennuksia juuri kierrellä. Nyt kun muutto on taas pian edessä, olen päättänyt pikkuhiljaa etsiä juuri itselle sopivia juttuja sinne. :) Ikuisuusprojektihan se sisustaminen tosiaan on, joten mikäs kiire tässä on!

  Täällä tosin vähän sama ongelma kuin teidän hauskan kuviomaton kanssa: mistä niitä oman toivelistan juttuja oikein löytää?! :D Netistä sata kertaa googletettu, kaupoissa kierretty. Näemmä täytyy jaksaa odotella ja etsiä vielä rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mullakin oli aluksi sellanen "kaikki valmiiksi heti" -fiilis, mutta sitten tajusin että jollain eteisen penkillä ei oikeasti ole mikään kiire, vaan ennemmin ostaa sitten kun löytää oikeasti kivan. Tietty sohva, ruokapöytä jne oli ihan hyvä saada heti :D

   Poista
 2. Hienon maton löysitte! Ja ei oo meilläkään ihan 100% valmista kaikki vielä, vaikka suunnilleen kaikki huonekalut yms. onkin jo hankittu :'D Kivempi etsiä niitä täydellisiä juttuja, kun tyytyä johonkin ihan kivaan! Mut tosiaan, sisustaminen taitaa olla vähän ikuisuusprojekti - aina kun saa yhden nurkan valmiiksi, niin tuntuu, että joku muu paikka kaipaa vähän laittamista, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo siis ikuisuusprojekti - sitä se on! Vähän niinkun mun gradu :D :D

   Poista