torstai 5. helmikuuta 2015

Iltalenkki

J: Ollaan Riikan kanssa varmaan pari viikkoa harmiteltu, kun ei olla yhtään ehditty lenkille. Meillä on ollut nyt parin viikon aikana kaksi peliä ja huomenna on vielä kolmas, joten iltoja on mennyt normaalia enemmän pelimatkoilla tai koristreeneissä. Lisäksi ollaan käyty kolmesti viikolla salilla, joten aikaa lenkkeilylle on ollut vähän. Tänään kuitenkin aurinkoisen ilman inspiroimina sovittiin lenkkitreffit jokirantaan ja juostiin kevyt seitsemän kilsan lenkki.. Harmi vaan. että aurinko ehti laskea jo ennen lähtöä. Hyvä lenkki tuli kuitenkin tehtyä!

 photo WP_20150205_022_zpsjru9o60i.jpg
 photo WP_20150205_019_zps5dntjtxz.jpg
 photo Kollaasit_zpszdshd25m.jpg

Juostiin Aurajoen rantaa Turun Linnalle. Siellä oli pakko pysähtyä vähän kuvailemaan, sillä bongattiin ihan ylisöpö lumiukko linnan pihalta. Ihanaa, kun joku vielä tekee tuollaisia! Vähän teki mieli tehdä sille kaveri, mutta ei tällä kertaa pysähdytty sen enempää. Lumiset maisemat ovat kyllä talvilenkkien piristys, mutta silti mä odotan jo kevättä ja sulia katuja. Niin ja varsinkin sitä, kun voi juosta vaan t-paidassa ja shorteissa.. Tule jo kevät!

Nyt mä taidan raahautua hetkeksi sohvalle katsomaan tv:tä ja syömään iltapalaa. Olin tänään varmaan kolme tuntia ulkona töissä ja työmatkoilla ja siihen vielä lenkki päälle, joten luulisi unen tulevan pian. Onneksi on enää yksi työpäivä ja sen jälkeen saa ottaa taas pari päivää vähän rennommin!  Jeejee! Hauskaa viikonlopun odotusta kaikille!

Ps. Muistakaa arvonta!:)

4 kommenttia:

 1. Täälläkin jo odotellaan malttamattomana kevättä ja sulia teitä. Pikkuisen liikaa on lähipäivinä lipsunut juoksuaskel tuolla lumella.

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaa teijän iltalenkki! Mulla on jo pitkään ollut haaveissa käydä hölkkäilemässä ihanaa Aurajoen rantaa pitkin - vielä en oo toteuttanut sitä, mutta keväämmällä pitää kyllä ehdottomasti käydä tsekkaamassa Turun lenkkireitit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva se olikin! Aurajoen ympäristö on ihan parasta lenkkeilymaastoa, kunhan ei juokse ihan keskustassa ;)

   Poista