tiistai 3. helmikuuta 2015

helmikuun alku

R: Viime päivinä blogissa on ollut ehkä tavallista hiljaisempaa, mutta muuten olen kyllä ehtinyt tehdä kaikenlaista..

  ..olen kuolannut laskiaispullia ja Runebergin torttuja kaupoissa ja kahviloissa - eikös nyt olisi jo hyvä aika aloittaa laskiaispullakausi?

 ..olen opetellut maastavedon tekniikkaa ja saanut sen ansiosta mm. takareidet kahtena viikkona ihan tajuttoman kipeiksi

 photo random1_zpsov05fwyp.jpg

..olen kirjoittanut gradua ja käynyt graduseminaarissa, joka taisi jäädä osaltani viimeiseksi.

..olen myös lahjonyt itseäni kirjoitushommiin mm. cola zeron voimalla.. Light-limsat on mun heikkous.

 photo random2_zps2avzqdcy.jpg

..olen hakenut kesätöitä, vaikka pitäisi ehkä hakea pian ihan oikeita töitä

 ..olen saanut  kahvivieraita kahtena peräkkäisenä lauantaina ja miettinyt, kenet kutsuisi ensi lauantaina!

 photo randomjulk1_zpszcl2lfr0.jpg

..olen nauttinut tällaisen hieman ehkä oudohkon koirayksilön seurasta ja salaa haaveillut omasta koirasta. Haaveeksi saa jäädä!

..olen muistellut junnukoripalloilija-aikoja, kun käytiin meidän joukkueen kanssa pelin jälkeen Hesessä! Ensin voitettiin peli ja sitten mentiin ennen kotimatkaa Hesburgeriin syömään, ihan kun junnuna! 

 photo randomjulk2_zpsacwpizwu.jpg

..olen ihastellut keväisiä tulppaaneja ja nauttinut hetkellisistä auringon säteistä.. Kyllä se kevät sieltä tulee.

..olen kateellisena katsellut meidän äitin instagram-kuvia heidän Thaimaan-reissulta.

 photo idrandom_zpstusqdyjp.jpg

..olen harmitellut sitä, ettei olla Jennan kanssa pitkään aikaan ehditty/päästy lenkille. Puolimaraton lähestyy kovaa vauhtia!

..ja olen myös kauhistellut lähestyvää gradun deadlinea. Tai se on onneksi ihan vaan itse asettamani deadline, mutta siihen pitäisi pyrkiä (ja pystyä) jos kaikki asiat sujuu suunnitelmien mukaan! Eli, nyt hyökkään taas tuon pienen tutkimukseni kimppuun, heippa!

8 kommenttia:

 1. Voin niin samaistua gradufiiliksiin! Miksi, oi miksi on paljon kivempaa kirjoitella blogia kun gradua? Sellaista muun muassa olen pohtinut tässä viime aikoina! :D Tsemppiä kovasti siis sinne! Ja todellakin, kaikki keinot light-limuista laskiaispulliin käyttöön, jos ne vaan motivoi kirjoittamaan lisää! ;) Ihanaa tosiaan kun kevään pilkahduksia alkaa olla ilmassa! Milloin teillä on se puolimara? :) Kivaa tiistaita sinne! Munkin pitää avata gradutiedosto, kun tästä blogien lukemiselta kerkiän! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijjaa! Ja kivempi on myös lukea muiden blogeja kun lähdekirjallisuutta.. ;) Kiitos tsempistä, sulle myös!

   Meillä on se puolimaraton vasta kesäkuussa, mutta aika menee niiiin nopeasti, että pian taas huomaan olevani siellä lähtöpaikalla valmiina starttiin ;)

   Poista
 2. Tsemppiä gradun loppuunsaattamiseen! :D Mulla on vielä toi kaikki kamaluus ja ihanuus edessä. Mitä sun tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu, kiinnostaako jatko-opiskelu? Muistelisin, että olet joskus sellaisesta maininnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvin sanottu - kamaluus ja ihanuus. Sitä se on ;) Olenko mä joskus sanonut että jatko-opiskelu kiinnostaisi, hmmm... Sanotaan näin, että mitään vaihtoehtoja en sulje pois, mutta jatko-opiskelu ei ainakaan tällä hetkellä ole se ykköstavoite. Toki mä salaa haaveilen väitöskirjasta, mutta en tiedä onko mulla kuitenkaan sellasta siihen vaadittavaa intohimoa, enkä ole varma haluanko edes työskennellä yliopistolla. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu ehdottomasti työ jossa viihdyn. Katsotaan mitä elämä tuo tullessaan ;)

   Poista
 3. Hahah, gradu on näköjään herättänyt tunteita täällä kommenttiboksissa! Samasta asiasta piti munkin tulla juttelemaan :D Itekin oon aika loppusuoralla jo, ihan uskomaton fiilis! Tsemppiä loppurutistukseen myös sulle, kohta on urakka ohi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gradu taitaa kyllä olla monia maisterivaiheen opiskelijoita yhdistävä asia, ainakin helppo keskustelunavaus jos ei muuta ;) Mä en ehkä sanoisi että olen vielä loppusuoralla, mutta sinne päin menossa.. Tsemppiä sullekin!

   Poista
 4. Ihana haukku! Mäkin juon aina salaa cokis zeroa. Salaa siksi, että paras kaverini on hammaslääkäri ja hän ei tykkää mun kokiksen juonnista. :) mihinkäs puolikkaalle te suuntaatte? Tsemppiä graduun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on aika ihana ;) Heh, onneksi mulla ei ole hammaslääkäri kavereita niin ei tarvitse salailla ;) Me lähdetään kesäkuussa Englantiin St Albansiin juoksemaan puolimaraton, oltiin siellä viime vuonnakin. Odotan jo niiin kovin sitä reissua! Ja kiitos tsempeistä :)

   Poista