sunnuntai 15. helmikuuta 2015

aurinkoinen sunnuntai

J: Ja taas on yksi viikonloppu melkein takana päin.. Kulunut viikko oli aika kaamea, joten tämä viikonloppu tuli todella tarpeeseen! Olin vielä vähän kipeä ja silti piti normaalien töiden lisäksi selvitä yhdestä ystävänpäivä-tapahtumasta perheille, reissusta Raumalle ja parista seminaarista siellä, ja perjantaina vielä yhdestä korispelistä! Eilen oli pakko tehdä vähän gradua, vaikka ystävänpäivä olikin, mutta tämän päivän päätin pyhittää vaan rentoilulle.

 photo _MG_8257_zpsujp1qsme.jpg
 photo _MG_8217_zps43kpkuhq.jpg

Tänään sitten nukuin pitkään, kävin kirjastosta hakemassa varaamani uusimman Mari Jungstedtin kirjan ja tutustuin samalla Ravintolapäivän kojuihin Aurajoen rannassa. Yllättävän moni oli uskaltautunut laittaa ravintolan pystyyn ulos näin talvellakin ja vaikka mitä herkkuja oli tarjolla. Kuolailin esimerkiksi herkullisen näköisiä vohveleita ja leipiä, mutta jätin kuitenkin ostamatta..
Ihanaa, että jokiranta oli taas herännyt hetkeksi eloon! Tuli ihan keväinen fiilis, kun ihmisiä oli paljon ja aurinkokin paistoi. Kyllä se kevät saisi sieltä tulla, toisi samalla vähän eloa tähänkin kaupunkiin ;)

 photo _MG_8240_zpslsv5pghx.jpg
 photo _MG_8253_zps2iipmksj.jpg
 photo _MG_8227_zpszbx2fqsg.jpg

Nyt mä taidan käyttää loppuillan kirjaa lukien. Olen niin ihastunut Mari Jungstedtin dekkareihin ja aina lukiessa haaveilen matkasta Gotlantiin! Tuota kirjaa olen odottanut varmaan puolisen vuotta, joten nyt en anna sen enää yhtään odottaa. Enkä muuten varmaan laske sitä käsistäni ennen kuin olen lukenut sen kokonaan. Aina siinä käy niin. Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! On se vaan niin ihanaa kun aurinko paistaa ♥

  VastaaPoista
 2. Tänään oli kyllä aivan ihana sää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tänäänkin :D Toivottavasti sama jatkuu

   Poista
 3. Ihania kuvia. Tänään oli niin hyvä sää:)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia <3 Näitä ilmoja on kyllä odotettukkin. :D

  VastaaPoista