lauantai 28. helmikuuta 2015

Aina ei mene suunnitelmien mukaan..

J: Aina ei tosiaankaan mene suunnitelmien mukaan. Viime aikoina monikin asia on mennyt aivain muuten kuin olen suunnitellut, mutta yksikään ei ole ärsyttänyt vielä näin paljoa! Nytkään ei ole kyse kuitenkaan sen vakavammasta kuin influenssasta, mutta miten se voikin iskea juuri silloin, kun sitä vähiten odottaa? Ehdin juuri kirjoittaa, että flunssa meni ohi ja pääsen taas treenaamaan kunnolla. Ehdin juuri iloita, että selvisin ilman saikkua. Sitten yhtäkkiä torstai illalla iski korkea kuume ja perjantaina sain käsiini neljän päivän saikkulapun, paketin tamifluta ja käskyn pitää vähän taukoa liikunnasta. Yhyyy!

 photo _MG_8207_zpsawfogyzy.jpg
Ehkä näiden avulla paranee??

Eniten ärsyttää se, että tänää olisi ollut NRJ workout Turussa Caribialla. Meillä oli Riikan kanssa liput sinne, tunnit varattu ja eväitä ostettu. Ehdin juuri hehkuttaa työkaverille, kuinka siistiä on vetää neljä rankkaa treeniä yhden päivän aikana ja kuinka hyvä fiilis siitä tulee.. No, nyt vain haaveilen treenistä täällä sohvalla ja whatsappailen kateellisena Riikan kanssa. Hän oli kuulemma juuri body pumpissa ja pian menossa attackiin. Epäreilua!

Nyt vain yritän parantua.. Ensi viikolla on vaikka mitä ohjelmaa ja en tosiaan halua olla enää päivääkään pois töistä! Enkä varsinkaan halua sitä torstai illan fiilistä enää takaisin. En muista, milloin viimeksi mulla olisi ollut kuumetta - en siis todellakaan muistanut kuinka kauheaa korkea kuume on! Hyi. 
Mä jatkan nyt treenien haaveilemisesta lukemalla tuota Me Naiset Sportia. Sain sen sattumalta käsiini ja lehti on oikein positiivinen yllätys, siinä on vaikka mitä luettavaa ja loistavia vinkkejä.

Parempaa lauantaita muille!

Ps. Ajattelin tänään vastailla teidän kysymyksiin, vielä ehtii hetken kysyä lisää:)

2 kommenttia:

 1. :( Voi harmi! Minä oon ollut tänä talvena monta kertaa flunssassa mutta kertaakaan ei ole ollut kuumetta tai mitään pahempaa mutta treenaaminen on kärsinyt, kun jatkuvasti tulee 2-3 viikon taukoja.

  Esimerkiksi viimeisin flunssa on parantunut niin hitaasti, että en ole liikkunut juuri lainkaan tässä kuussa. Onhan se harmittanut mutta olen kerrankin yrittänyt odottaa rauhassa, ettei tule mitään jälkitauteja. Toipuminen kestää niin kauan kuin se kestää, vaikka onkin tylsää! Ja nyt todella toivon, ettei enää yksikään tauti tänä talvena iske... :D

  Tsemppiä paranemiseen ja muista levätä tarpeeksi senkin jälkeen, kun alat parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Höh! Toivottavasti säkin paranet pian kunnolla ja uudet taudit eivät iske.. Flunssa (varsinkin tää influenssa) on kyllä niin syvältä!

   Poista