torstai 1. tammikuuta 2015

vuoden viimeinen ilta

R: Hyvää uutta vuotta kaikille! Hullua että on jo 2015, vastahan oli millenium ja 2000-luku alkoi.. Eilinen uuden vuoden juhlinta meni samoissa merkeissä kun vuosi sitten. Oltiin kutsuttu Jenna ja Teemu meille. Syötiin hyvin, pelailtiin lautapelejä (ja Twisteriä, ihan paras!), korkattiin parit kuoharit ja vuoden vaihtuessa mentiin jokirantaan katsomaan ilotulitusta. Vuoden vaihduttua treffattiin jokirannassa tuttuja ja lopulta päädyttiin vielä istumaan iltaa Rentoon.

 photo uv3_zps169b3544.jpg
 photo uv7_zps8f1d0ee3.jpg
 photo uv5_zpsd8579864.jpg
 photo uv1_zpsf0671388.jpg

Mä vähän innostuin tarjoilujen kanssa ja lopulta meillä oli vaikka mitä herkkuja. Oli hot dogeja, perunasalaattia ja lihapullia, kahdenlaisia ruisnappeja (niiiin hyviä!) sekä patonkia ja itse tehtyä tsatsikia. Juhlien jälkeen on muuten parasta kun aamulla saa herätä ja syödä edellisen päivän herkkuja ;)  Mun "krapulapäivät" on muuten aina sellaisia, että voisin vaan syödä koko ajan. Ehkä ihan hyvä ettei tämän useammin tule juhlittua, alkaisi varmaan aika nopeasti kiloja kertymään.. Mutta, kuten päätin jo aiemmin, tänään saa vielä herkutella ja huomisesta alkaen sitten taas takaisin kuosiin.

 photo uv10_zps763d5c2a.jpg
 photo uv8_zpseccb09d2.jpg
 photo uv2_zps57b3fd08.jpg
 photo uv9_zpsec85b020.jpg

Vuoden 2014 viimeinen ilta oli kyllä tosi onnistunut, mitä nyt kotimatka oli ihan tuskaa huonojen kenkien takia! En ikinä opi, että niitä nilkkureita ei kannattaisi laittaa jalkaan sillon kun joutuu kävelemään vähänkin enemmän. Jo ennen kotoa lähtemistä vitsailin laittavani jalantappokengät, mutta voin kertoa että sillon yöllä ei enää naurattanut. Lupaus vuodelle 2015 - käytä ainoastaan mukavia kenkiä! Muista uuden vuoden lupauksista (tai ennemminkin tavoitteista) voisin ehkä kirjoitella blogiin joku toinen kerta. Nyt taidan taas ottaa jotain pientä syötävää ja katsoa vielä yhden jakson Suitsia.

4 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja! Tässähän tulee nälkä :P

    VastaaPoista
  2. Ihanat tarjoilut teillä! Hyvää uutta vuotta! :)

    VastaaPoista