tiistai 6. tammikuuta 2015

Uutta takkia ulkoiluttamassa

 photo _MG_7741_zpsc88ace9b.jpg
 photo _MG_7750_zps8121c2d7.jpg
 photo _MG_7761_zpsb6642d7b.jpg
 photo _MG_7789_zps2c976467.jpg
 photo Turku51_zps895652f5.jpg

J: Ihanaa, talvi on tullut takaisin! Säätietoja katsoessa se taitaa loppua taas huomenna kun aurinko ja pakkanen vaihtuvat räntäsateeseen. Ihan loistava päivä mulla siis aloittaa työt. Eilen sain kuitenkin nauttia vielä kaikessa rauhassa talvisesta ilmasta. Kävin ensin kaupaungilla hoitamassa asioita ja sen jälkeen tehtiin pieni kävelylenkki Teemun kanssa Aurajoen rannalla. Kerrankin otin kameran mukaan ja sain kivoja kuvia auringon laskiessa.. Sormet tosin vähän jäätyi, mutta muuten ei ollut yhtään kylmä! Ostin viime viikolla Cubuksen alesta tuollaisen hieman paksumman parkan ja se kyllä lämmittää. En oikeasti muista, milloin viimeksi olisin omistanut takin, joka on sekä kivannäköinen että lämmin. Muutenkin olen nykyään alkanut arvostaa lämpöä enemmän kuin ulkonäköä.. En mistään hinnasta lähtisi näillä ilmoilla tuosta ovesta ulos ilman pipoa tai paksua huivia ;) 

Nyt mä keskityn nauttimaan viimeisestä lomapäivästä. Olen tosin viime päivät ottanut niin rennosti, että arkeen palaminen alkaa vaikuttaa jo ihan hyvältä idealta.. En ole jaksanut pariin viikkoon stressata gradustakaan oikeastaan yhtään. Kyllä se sitten joskus valmistuu. Nyt keskityn jo töihin, jännnäää! Aurinkoista loppiaista kaikille!

6 kommenttia:

 1. mulla on kaksi noita cubuksen takkeja, punainen ja musta ja ne on kyllä parhaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Ne on kyllä niin kivoja, etten ihmettele jos omistat kaksi ;) Mä mietin sitä punaista myös, mutta ajattelin sen olevan liian värikäs mulle :D

   Poista
 2. ihana otsikko! :D kivoja kuvia :)

  VastaaPoista