keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Tätä et tiennyt..

J: Blogeissa on taas pyörinyt kaikenlaisia faktoja ja muita paljastuksia itsestä, joten minäkin päätin lähteä leikkiin mukaan. Riikka on muistaakseni tehnyt joskus samanlaisen meidän blogiin, mutta mä en ole vielä, tai en ainakaan muistaakseni.. Ajattelin ensin listata kaksikymmentä kohtaa, mutta se olikin yllättävän vaikeaa ja keksin lopulta vain kymmenen. Eli kymmenen faktaa Jennasta! 

1. Tykkään suomalaisista elokuvista ja olenkin viime aikoina käynyt katsomassa oikeastaan vaan kotimaisia, viimeisimpänä uusin Vares. Paras on kuitenkin pari viikkoa sitten nähty Päin Seinää. Se oli aika rankka, mutta mukana oli ripaus huumoria.. Lisäksi jollain kierolla tavalla kuvasi todella hyvin suomalaista yhteiskuntaa. Suosittelen! Nyt odotan innolla Luokkakokous-elokuvaa. Trailerin mukaan aika loistavaa settiä tulossa.. 

2. Ennen kuin kotiovi on kolahtanut kunnolla kiinni takanani kotiin tullessa, olen jo vaihtanut päälle kotivaatteet. Niihin kuuluu löysät kolitsit, huppari ja villasukat. Teemu aina nauraa mulle, kun kuljen kuulemma kesät talvet villasukissa..

3. Mun mielestä ruoka menee hukkaan, jos syön sen yksin keittiön pöydän ääressä! Oikeastaan ainut ruoka, jonka syön keittiössä yksin on aamupala. Jos syön vaikka lounasta/illallista yksin, katson aina vähintään jotain sarjaa tabletilla Netflixistä tai olohuoneessa tv:stä jotain. Lisäksi syödään oikeastaan aina iltapala olkkarissa Teemun kanssa ja katsotaan esimerkiksi Salatut Elämät talletuksesta..

 photo 10411154_10152636500293686_1393198503226671694_n_zps8aa15bac.jpg
 photo 21398_10151683259592141_2021866022_n_zps03a9dc93.jpg

4. Olen koukussa suomalaisiin ysäri tv-sarjoihin! Kesällä katsottiin viisi kautta Blondi Tuli Taloon ja nyt on menossa Ihmeidentekijät.. Eka kausi on paketissa ja viime viikolla tilasin kolme seuraavaa kautta CDON.comilta.. Niiden tuloa odotellessa ;)

5. Inhoan soittaa kaikkiin vieraisiin paikkoihin. Muutenkin pysyn tosi vähän puhelimessa.. En ole koskaan harrastanut mitään parin tunnin maratonpuheluita kellekään, en edes Riikalle. Ehkä kerran tai pari viikossa puhun äitin kanssa ja Teemun kanssa soitellaan joskus, jos on jotain pikaista asiaa ja toinen ei ole kotona.

6. Mulla on oikeasti tosi huono kielipää. Olen asunut ensin kuukauden Englannissa ja sen jälkeen uudelleen hieman vajaa vuoden, mutta kieli ei vaan jotenkin tartu muhun! Toki mulla oli au pair vuoden aikana paljon kavereita muista maista ja puhuin päivittäin englantia, mutta silti puhuminen tuottaa nykyään ongelmia. Mulla on oikeesti ihan törken huonoja muistoja esimerkiksi yläasteen enkun tunneilta, muistan esimerkiksi koko luokan (opettajan myös) kerran nauraneen kun lausuin sanan väärin (sana oli avain eli key, lausuin sen kei eli you know..;D).  Nykyään nauraisin itse mukana, mutta silloin nuorena sain kauheat traumat ja aloin inhota englannin tunteja. Ehkä nykyäänkin olen sen takia ennemmin hiljaa, kun puhun ison yleisön kuullen! Luen ja ymmärrän kuultua englantia sujuvasti, mutten vaan "osaa" puhua sitä.

 photo 1394328_10151941184222141_985496696_n_zps65a2a7f6.jpg
 photo 644506_10151170966098686_56108122_n_zps61404f69.jpg

7. Mua jotenkin ärsyttää aina, kun ihmiset valittavat olevansa liian lihavia tai kun joku valittaa vaikka isoista reisistään.. Jokaisen tulisi olla tyytyväinen omaan kroppaansa ja jos ei ole, sen eteen voi tehtävä jotain. Tiedän, että aina se ei ole helpppoa (tai mahdollista), mutta asiat eivät muutu vaan niin, että valittaa painostaan päivästä toiseen. Kaikkien ei todellakaan kuulu olla laihoja tai lihaksikkaita, mutta pitäisi olla tyytyväinen itseensä! Niin ja usein ne valittajat eivät todellakaan ole edes lihavia muiden silmissä.

8. Mun on pakko maksaa kaikki laskut aina samantien kun ne ilmestyvät nettipankkiin tai paperiset laskut tulevat kotiin. Inhoan sitä, kun maksamattomat laskut roikkuvat siellä ja pelkään aina unohtavani jonkun laskun vaan laatikkoon pyörimään..

9. Haaveilen aina tasaisin väliajoin muutosta pois keskustasta jonnekin hiljaisemmalle asuinalueelle. Tiedän kuitenkin, että kyllästyisin siihenkin pian ja tulisi ikävä lyhyitä kävelymatkoja ja sitä, kun kaikki palvelut ovat parin sadan metrin päässä. Ehkä sitten, kun on aika ostaa oma asunto.

10. Haluaisin olla sellainen nainen, joka jaksaa joka aamu laittaa hiukset kivasti, meikata ja lakata säännöllisesti kynsiään yms. Mutta kun en ole. Yleensä vaan pikaisesti sutaisin cc-voiteen ja vähän peitepuikkoa kasvoihin ja silmiin vähän ripsaria.

Sellaisia faktoja! Tuliko jollekin uusia juttuja? Laitoin kuvitukseksi vähän vanhoja kuvia ihan vaan siksi, kun uusiakaan ei oikein löydy. Pitkäksi venyvät työ-, opiskelu-, ja treenipäivät aiheuttavat sen, että ei ole aikaa yhtään mihinkään muuhun, vähiten varmaan tällä hetkellä tulee ajateltua bloggaamista ja kuvien ottamista. Viikonloppuna taas skarppaan kuvien kanssa. Jos vaikka ehdittäisiin asukuvailemaan Riikan kanssa..

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Kirjoitin kanssa just eilen samanlaisen :) Toi lihavuusvalitusjuttu on muuten niin totta. Sama ärsyttää muakin välillä...

  VastaaPoista
 2. Allekirjoitan täysin 2. ja 10. kohdat, oon ihan samanlainen! Ja myös tuo valokuvausongelma on tuttua huttua täälläkin päässä - ei ihan ensimmäisenä tule kotiin päästessä mieleen, että kaivanpa kameran esiin ja alan kuvata sitä ja tätä ja tuota tulevia postauksia varten... Kirjoittaa kyllä jaksan, mutta tarvitsisin jonkun personal valokuvaajan itselleni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Personal valokuvaaja olis kyllä kiva :D Tykkään kyllä itse kuvailla, mutta kun ei vaan pysty. :D

   Poista