sunnuntai 4. tammikuuta 2015

sunnuntait on kivoja

R: Sunnuntait on kivoja. Sillon saa tehdä pelkästään sellaisia asioita, joista tykkää. Sunnuntaisin saa luvan olla siivoamatta, ei tarvitse avata gradutiedostoa, eikä miettiä työhakemuksia. Sunnuntaisin voi nukkua pitkään, syödä rauhassa aamiaisen ja treenata vaikka kaksi tuntia putkeen. Tänään olen jo ehtinyt..

 photo su1_zps7a4f0a03.jpg

..syödä herkullisen aamiaisen (puuroa itsekerätyillä mansikoilla ja mustikoilla!) ja ihastella samalla uusia astioita. Ennen tein puuron aina lautaselle, mutta olen niin ihastunut näihin kulhoihin, että taidan jatkossa käyttää näitä mun puuroastioina. 

 photo su3_zps4a355665.jpg

..käydä vajaan tunnin kevyellä juoksulenkillä ihanassa säässä ja sen jälkeen venytellä ja rullailla 40 minuutin ajan. Teki muuten hyvää, pitäisi muistaa rullailla useammin. Ihan mieletöntä muuten, miten yhdessä yössä loskapaskamyrsky muuttui täydelliseksi aurinkoiseksi talvipäiväksi. Tällaisia päiviä lisää!

 photo su2_zps22f44671.jpg

..tehdä löydön keittiön laatikosta. Miksen löytänyt tätä eilisessä karkkihimossani.. Voitin ennen joulua Marian blogin arvonnassa ja tämä suklaa oli osa palkintoa, en voi uskoa että olin unohtanut sen.. Pakko maistaa tänään! Olinhan mä jo yhden päivän ilman mitään herkkuja..

 photo su4_zpsa8ccc82c.jpg

..ihastella upeaa maisemaa. Aurinko laskee kivasti tuonne Mikaelin kirkon taakse ja auringonlaskut on viime aikoina olleet toinen toistaan upeampia. Mun kameran muistikortti on pian täynnä erisävyisiä auringonlaskuja.. Tätä kuvaa ei oikeasti ole muokattu yhtään!

..kirjoittaa teille huomiseksi uuden motivaatiomaanantai-postauksen, muistakaa tulla kurkkaamaan huomenna mitä tällä kertaa keksittiin!

Nyt mä alan laittamaan ruokaa, onkin jo kamala nälkä.. Sen jälkeen ajattelin lösähtää sohvalle katsomaan Netflixistä Suitsia, täydellistä! Heippa!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanan rennolta päivältä! :) Sunnuntait on ihan mahtavia, siitä oon niin samaa mieltä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli :) Nyt tuntuu että on ollut monta sunnuntaita putkeen, kun on ollut pyhiä niin paljon :)

   Poista
 2. Ihanan kuulonen päivä, mullakin ollut tänään super mukava rento kotipäivä ja siitä löytyykin lisää blogissa:)
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mikä se rullajuttu olikaan? :) Kun muistelin että siitä oli aiemmin jo jossain postauksessa, mutten nyt löydä sitä.

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista ollaanko koskaan kirjoitettu siitä, mutta tarkoitan siis foam rolleria ja siitä on juttuja ties miten paljon netissä, esim: http://www.fitlandia.fi/kehonhuollon-abc-foam-roller/

   On kyllä kätevä keksintö :D

   Poista