sunnuntai 11. tammikuuta 2015

sunnuntaisia ajatuksia

R: Heei, mites viikonloppu on mennyt? Mulla aika perinteisesti taas, viikonloppu on sisältänyt sopivassa suhteessa treeniä, hyvää ruokaa, leffoja ja rentoilua. Eilen käytiin Jannen kanssa jopa kiertelemässä vähän kaupoissa, mutta lopulta päädyin vaan naureskelemaan alerättejä ja päätin odottaa shoppailujen kanssa siihen, että kevätuutuudet tulee kauppoihin. En edelleenkään ymmärrä mistä varaston perukoilta jotkut ketjuliikkeet kaivaa ne alevaatteet, suurin osa oli aika kamalia.. Ehkä parhaat löydöt olisi tehnyt sillon kaksi viikkoa sitten, kun alet alkoi..

 photo random1_zps0a775531.jpg

Vaatteista tuli mieleen, mua vähän harmittaa ettei olla Jennan kanssa pitkään aikaan ehditty ottamaan asukuvia. Sillon kun on valoisaa, on muuta tekemistä tai järjettömät pakkaset ja sillon taas kun on aikaa, on pimeää tai sataa lunta. Vaikka blogi onkin viime aikoina muuttunut vähän treeni- ja hyvinvointipainotteisemmaksi, niin en halua silti unohtaa asukuvia ja perinteisiä höpöttelypostauksia! Mä tykkään itsekin asukuvista blogeissa ja usein asukuvapostaukset on niitä parhaita, niiden yhteydesä kerrotaan kuulumisia ja höpötellään niitä näitä.

 photo random2_zpsbbb74d1b.jpg
 photo random3_zpsdc8817f0.jpg

Onneksi pian on taas kevät, valoa on enemmän ja bloggaajan elämäkin taas helpottuu! Vaikka talvesta tykkäänkin, niin kyllä mä koska vaan vaihtaisin tuon tämän hetkisen lumipyryn auringonpaisteeseen ja kuiviin teihin. Lenkkeilykin olisi huomattavasti vaivattomampaa! Huomaan nykyään myös haaveilevani koko ajan asuista, joihin voi yhdistää varrettomat converset tai revityt farkut.. Vähän liian aikaista ehkä? Vaikka eipä näissä paksuissa neuleissakaan mitään vikaa ole, mutta jostain syystä huomaan aina haaveilevani jostain, mikä on vasta edessä ja unohdan elää hetkessä. Uudenvuoden tavoite numero yksi, elä hetkessä! Okei, oikeasti se on vasta numero kaksi, ensimmäinen on venyttele enemmän. Tänään voisikin olla taas hyvä aika tehdä pitkät venyttelyt ja rullailut, kuten viime sunnuntaina.

Mites teillä on mennyt viikonloppu? Entä haaveileeko joku muukin (salaa) jo keväästä?

8 kommenttia:

 1. Kevät olisi jo kyllä niin tervetullut! Samoja valo-ongelmia täälläkin. Saa ihan kunnolla suunnitella, että saa asukuvia otettua! Kohta onneksi helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Onneksi aika menee niinn nopeasti, että ennen kun huomaakaan on jo kevät!

   Poista
 2. Oon ootellu kevättä jo ennen ku talvi edes tuli :D

  VastaaPoista
 3. Mukavan rauhallinen kotiviikonloppu :) Toista se on viikon päästä, kun pitää varmaan lähteä tyhjäämään kämppää Seinäjoelle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiviikonloput on parhaita! Tsemppiä kämpän tyhjennykseen ;)

   Poista
 4. Ei edes salaa vaan täysillä! En malta oottaa sitä fiilistä kun hiekotukset kerätään pois ja tiet on täydelliset lenkkeilylle!! Ne ekat kerrat on huikeita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, mäkin niin odotan sitä! Tänään oikeen harmitti kun ei ton kelin takia päässyt lenkille..

   Poista