torstai 29. tammikuuta 2015

It's tea o'clock!

J: Rauhallisten aamujen lisäksi mä tykkään yli kaiken rauhallisista ja kiireettömistä illoista. Varsinkin kiireisten työ-/gradupäivien ja päivän treenin jälkeen on niin ihana käpertyä suihkunraikkaana sohvalle syömään iltapalaa ja katsomaan vaikka Salattuja Elämiä.

 photo _MG_8018_zpsowhw2u05.jpg
 photo _MG_8033_zpswzn4344k.jpg
 photo _MG_8038_zps76tgomhq.jpg

Hyvän ruun lisäksi tänä talven on mennyt jo liian monta paketti Clippersin teetä! Tämä on mun ikisuosikki ja vihreetä teetä juon myös paljon, mutta yllättäen uudeksi suosikiksi on noussut Organic Indian Chai -tee. Se on ihanan mausteinen ja sopii hyvin just iltapalan kaveriksi!  Ja hei, älkää antako kuvien hämätä. Syön kyllä muutakin illalla kun hedelmiä ;) Esimerkiksi tällä viikolla olen syönyt melkein joka ilta hedelmien lisäksi näkkäriä, karjanpiirakoita munavoilla tai ruisleipää. Ei sitä muuten jaksaisi nukkua kunnolla.. Inhoan sitä, jos herää vaikka yöllä ja on kauhea nälkä. Melkein yhtä hirveää kun se, kun heräät yöllä ja huomaat herätyskellosi soivan kolmen minuutin päästä..

Nyt ei ole kuitenkaan ihan vielä teen aika! Ensin salitreeni, sitten kutauu sohva. Huomenna onkin sitten taas perjantai ja viikonloppu, jee. Yksi päivä vielä, jaksaa jaksaa! Hauskaa viikonlopun odotusta kaikille!

Ps. Saa suositella jotain muitakin teelaatuja ja -merkkejä testattavaksi!

2 kommenttia:

  1. Musta on kanssa tän talven aikana kuoriutunu teenjuoja, ehdottomia lemppareita on Clipperin Wild berry (parasta!!) ja samalta merkiltä lakritsinjuuritee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wild berry on myös hyvää, lakritsia en ole vielä testanut! Pitäisi ehkä..

      Poista