keskiviikko 28. tammikuuta 2015

aina saa haaveilla

R: Koska haaveilu on aina sallittua ja koska joku viisas joskus sanoi, että uusista treenivaatteista saa motivaatiota treeniin, innostuin tekemään kollaaseja Stadiumin valikoimista. Voi mitä ihania kevätuutuuksia siellä onkaan! Tänä keväänä haluan näyttää...

 photo Pictures5_zpse3kx1zwq.jpg

..salilla tältä. Salille tykkään pukeutua värikkäästi ja kuoseihin, keltainen piristää! Tämä keltainen SOC:in toppi nousi samantien mun kevään must have -listalle. Ilman juomapulloa en voisi ikinä lähteä treenaamaan, muistakaa tekin juoda tarpeeksi treenin aikana (ja muutenkin).

 photo Pictures6_zpsr3rkz0zn.jpg

..lenkillä tältä. Kompressiosäärystimet on nykyään ihan pakolliset, samoin olen oppinut Jennalta pantojen käytön! Kylmällä säällä suojaa korvia, lämpimällä säällä ohut panta estää hien valumista silmiin.

 photo Pictures7_zpsiixjhbpb.jpg

..pelireissuilla tältä. Mä olen haaveillut näistä Adidaksen collareista siitä asti, kun Jenna osti melkeen samanlaiset.. Harmaatkin voisi olla kivat! Rento asu ei voi mennä pieleen, jos collareiden kanssa pukee raitapaidan, jalkaan tennarit ja päähän huonon hiuspäivän pelajastajan, pipon.

Oletteko te jo ostaneet kevätuutuuksia treenivaatekaappiin? Seuraavaksi ajattelin tsekata miltä kevätuutuudeet näyttää oikeissa vaatteissa, en ole pitkään aikaan tutkinut edes H&M:n taki Bikbokin valikoimaa.. 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Oooooh mitä ihanuuksia, toi keltanen väri on munki yksi suosikeista!!! Oon kans käynyt kiertelemässä Stadiumissa ja Intersportissa hypistelemässä uutuuksia ja unelmoimassa kaikesta ihanasta <3 Kaipais kyllä treenivaatteisto vähän päivitystä pikkuhiljaa hahah

  VastaaPoista
 2. toi vika kollaasi on ihan lemppari! Oon kans ihastellut noita adidaksen kollareita, juurikin niitä harmaita:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis voisin koska vaan pukeutua tollaseen asuun! Vähän liiankin usein, mm. yliopistolle, kaupungille.. Onneksi sporttisuus on nyt muodissa ;)

   Poista