tiistai 16. joulukuuta 2014

Varoitus: vain hyviä uutisia!

J: Monesti joka paikassa on nykyään vaan huonoja uutisia, joten mä ajattelin nyt tässä postauksessa keskittyä vaan niihin hyviin ja unohtaa kaiken negatiivisen. 

Aloitetaan nyt vaikka sillä parhaalla uutisella: sain töitä! Kävin torstaina työhaastattelussa ja eilen kuulin, että sain sen paikan. Olen niin innoissani! Pääsen hyödyntämään sekä mun opettajaopintoja että liikunnan sivuaineopintoja. Työhöni liittyy pieniä ihmisiä - enempää en aio täällä kertoa. ;) Siitä voi kuitenkin jo aika hyvin päätellä, mitä tulen tekemään. Kolme viikkoa vielä töiden alkuun, niin jännää..

 photo jenna101-001_zps651d6ec1.jpg

Tänään ajelin Raumalle vähän hoitelemaan asioita. Nyt on melkein kaikki gradua lukuunottamatta kunnossa ja odottelen vaan viimeisiä opintopisteitä! Gradu ei ole edennyt tällä viikolla yhtään, mutta loppuviikolla on aikaa taas sille. Ei se ihan taida valmistua ennen töiden alkua, mutta tavoitteena olisi kuitenkin valmistua joskus keväällä viimeistään. Pääasia kuitenkin, että valmistun ja pääsen pitämään valmistujaisjuhlat kavereille ja perheelle ;)

 photo PC043629-001_zps26ea827c.jpg

Sen lisäksi, että mun tulevaisuus on alkanut hahmottua tällä viikolla, sain myös ostettua viimeisetkin joululahjat. Montaa lahjaa en tänä vuonna edes ostanut ja ne mitä ostin, olin suunnitellut etukäteen ja olen aika tyytyväinen jokaiseen niistä. Harmi kyllä mun joulufiilis on taas kadonnut jonnekin. Mulle käy aina näin. Fiilistelen joulua ihan liikaa jo joskus marraskuussa ja sitten aaton lähestyessä olen jo ihan kyllästynyt, haha. Onneksi viikonlopuksi luvattiin lunta - ehkä se tuo mukanaan joulumielen! Ihan hyväkin, etten koko ajan fiilistele joulua, kaikki ei kuitenkaan tykkää siitä yhtä paljon kuin minä.

Kertokaa lisää hyviä uutisia!

8 kommenttia:

 1. vauu paljon paljon onnea uudesta työpaikasta! aivan mahtavaa<3

  VastaaPoista
 2. Jee, onnea töistä! Minäkinhän sain viime viikolla tiedon, että töitä on luvassa :) Myöskin suht pienien ihmisten parissa. Tosin sullahan kävi vielä paremmin kuin mulla - sait töitä, etkä ole vielä edes valmistunut! Mä jouduin puoli vuotta panikoimaan, että kannattiko sitä nyt vielä valmistua, kun ei oman alan töitäkään ole edes luvassa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea sullekin! Taisinkin jo nähdä Instagramista, minkä työn sait. Siistiä!! :) Sä oot vähän isompien ihmisten kanssa kuitenkin kun mä :P

   Poista
 3. Onnea työpaikasta! Pitäisi ilmeisesti rohkaistua itsekin niitä hakemuksia lähettämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdottomasti vaan hakemuksia lähettelemään, jos on mahdollisuus mennä töihin :) Munkin työ on vaan määräaikainen, eli jos huomaa ettei olekaan oma työ, voi vielä hakea jonnekin muualle!

   Poista
 4. Onnea hitsisti töistä!! :) täällä iloisena odotellaan huomista lentoa auringon alle, on tää syksy/joulu vähän liian kurjaa täällä suunnalla ollutkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa reissua, oot sen varmasti ansainnut :) Nauti auringosta meidän muidenkin edestä ;)

   Poista