torstai 11. joulukuuta 2014

Väriläiskä

J: Mä niin tykkään näistä tiistaina otetuista asukuvista. Jotenkin niin värikkäitä ja pirteitä - toisin kuin tuo ilma! Musta tuntuu, että myrskyt vaan pahenee vuodesta toiseen. Tai ehkä olen vaan vanhempi, kun pitää puhua ja kauhistella säätä koko ajan.. Ei kuitenkaan nyt enempää siitä!

 photo jennati2_zps22ce20e4.jpg
 photo jennati1_zps08a91794.jpg
 photo jennati4_zps11bc03f1.jpg
 photo jennati6_zps65ac5b9e.jpg
 photo jennati5_zps7124c2ac.jpg
 photo jennati7_zps19a888b2.jpg
Takki Bershka, kimono, huivi ja laukku Veromoda, leggingsit Primark ja kengät Skopunkten

Ostin tuon kuvissa näkyvän kimonon jo joskus marraskuun alussa, mutta nyt vasta se näkyy asukuvissa. Se on niin ihana! Muuten, yksi asia mikä ei ole kovinkaan ihana, on noi mun hiukset.. Pitäisi päästä taas kampaajan käsittelyyn ja laittaa niihin jotain kivaa väriä. Tuntuu, että ne kotivärit haalistuvat ihan supernopeasti ja ruma tyvikasvu puskee esiin parissakin eri sävyssä. Hyi! Ei taida enää ennen joulua ehtiä kampaajalle, mutta ehkä sen jälkeen. Onko muuten vinkkejä kivoista kampaamoista Turussa?? 

Nyt mä taidan mennä pohtimaan, että mitä voisin laittaa huomenna päälle. Menen päiväkotiin sijaiseksi ja mun tuurilla luvassa on jälleen pelkkää sadetta. Saisikohan jostain mun kokoisena sellaisia lapsien kurahousuja- ja takkeja? Ne olisivat kätevät.. Ja kumisaappaat! Viime viikolla olin töissä converseissa, huomenna en ehkä viitsi enää niissä lähteä. Nyt siis kaappeja penkomaan, öitä! 

6 kommenttia:

 1. aivan ihana kimono!!! ja tuo huivi<3 huh! hiuksesi näyttää tosi hyviltä<3 nouhätä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkä kuvissa hiukset näyttää paremmalta, mitä luonossa ;)

   Poista
 2. Toi kimono on kyllä aivan ihana! Saan kyllä kylmiä väristyksiä jo siitä, et oot tarjennut ottaa ees kuvien ajaksi takin pois :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tiistaina ei ollut onneksi yhtään niin kylmä kun loppuviikosta :D

   Poista