maanantai 1. joulukuuta 2014

Vaihtoehtoja suklaakalenterille

J: Kirjoittelin aikasemmin teille Finnmatkojen kivasta joulukalenterista, mutta pakko vinkata vielä parista muusta hauskasta kalenterista, joiden parissa joulun odotus menee entistä nopeammin. Ensimmäinen on LUNKin, eli liikunnnan ja urheilun nuorisokomitean, touhukalenteri. Nimensä mukaan luukuista paljastuu jotain mukavaa pientä liikunnallista tekemistä joka päiväksi. Kannattaa käydä vaikka Facebookissa liittymässä touhukalenteriin, sieltä näkee kätevästi kaikki luukut. Tänään oli ainakin heti yksi kiva liikunnallinen haaste teille kaikille.. Liittyy vähän siihen, mistä kirjoittelin jokin aika sitten ;) Tämän kalenterin tehtävän voi suorittaa vaikka heti sen jälkeen, kun on syönyt suklaakalenterista sen päivittäisen suklaapalan..

 photo _MG_6882_zps16e582d4.jpg

Toinen mistä ajattelin vinkata, on SOS-lapsikylän joulukalenteri. Joka päivä jouluun saakka ilmestyy uusi video, jossa Claire, yksi SOS-lapsikylän äideistä, kertoo miten Sambiassa valmistaudutaan jouluun. Jo ensimmäisen jakson perusteella voisin veikata sen olevan hieman erilaista kuin meillä täällä Suomessa. Suosittelen katsomaan! Sen lisäksi, että kalenteri saattaa avata silmiä, siinä voi voittaa päivittäin kivoja palkintoja..

Nämä eivät ole mitään maksetttuja mainoksia, vaan kompensoivat sitä, että Kaksi yhden hinnalla  -blogista ei löydy mitään joulukalenteria! Todella monet bloggarit ovat sellaisen jaksaneet tänä vuonna toteuttaa, iso hatunnosto kaikille. Jos teidän blogeista löytyy joulukalenteri tai tiedätte jonkun kivan, niin saa linkkailla kommentteihin. Mä tuun kuitenkin viettämään joulukuussakin ihan liikaa aikaa koneella, joten kalenterit piristävät ;) 

Hauskoja luukkujen avaus hetkiä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Touhukalenterin tän päivän luukun aionkin käydä toteuttamassa tismalleen samassa paikassa missä se oli kuvattu ;) Tuo on kyllä niin hyvä idea vaihtoehtoselle kalenterille LUNKilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siistiä, missä se on kuvattu? :D Mä juoksin eilen vähän ylimääräsiäkin rappuja.. Jännää, mikäköhän tehtävä tänään on?

   Poista
  2. Se on kuvattu Jyväskylässä Ylistonmäen Yliopistokampuksen portailla :)

   Poista
  3. Okei, kiitos tiedosta :D aina oppii uutta..

   Poista
 2. Mäki löysin tuon kalenterin ystävän kautta fb.stä <3 .Tosin tänään et edes kattonut päivän liikuntaa koska olen kipeä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Sun pitää tehdä ne kaikki sitten joskus yhdellä kertaa, kun paranet :)

   Poista