tiistai 2. joulukuuta 2014

uutta kotona

R: Pientä blogihiljaisuutta havaittavissa mun osalta.. Koko viikonloppu meni siivotessa, luovutettiin vanhan asunnon avaimet, joten piti siivota ja tyhjentää viimeiset kaapit ja häkkivarasto. En oikeasti edes tajunnut miten paljon hommaa siinä oli. Nyt onneksi on avaimet luovutettu ja ihan virallisestikin asutaan jo uudessa osoitteessa. Meidän uuden asunnon sisustusprojektikin on edennyt jo vähän! Saatiin viime viikolla ruokapöytä, joka tilattiin muutama viikko sitten ja myös sohva laitettiin tilaukseen. Sohvan pitäisi ehtia jouluksi, joten ehkä tämän vuoden puolella saadaan vihdoin koti kuntoon. Meiltä puuttuu matotkin edelleen, sillä ei ole mitään järkeä ostaa mattoja ennen kun saadaan sohva ja ruokapöytä paikoilleen ja nähdään minkä kokoiset matot kannattaa ostaa. Mä löysin ruokapöydän alle jo aivan täydellisen maton Kodin1 nettikaupasta (tämän), mutta se on loppu joka paikasta! Sitä on äitien avulla etsitty mm. Salosta ja Joensuusta - tuloksetta. Oisko jollain havaintoja? Pitää varmaan tyytyä toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon, tähän.

 photo uusi1_zps8bd8b767.jpg
 photo uusi2_zpsd350cf11.jpg

Olen tässä isompien ostosten ohella tehnyt myös pienempiä löytöjä, H&M Home on yllättänyt positiivisesti. Löysin sieltä ihan täydellisen hedelmäkorin keittiöön. Meillä ei vanhaan keittiöön mahtunut hedelmäkoria - kaikki hedelmät oli aina pusseissa pöydillä. Ei niin nättiä. Ihanaa että nyt on tilaa, keittiössä on ihanasti pöytä- ja kaappitilaa. Myös tuo metallinen purkki löytyi H&M:ltä, kauhat ja muut sopii siihen kätevästi! Mun mielestä noi molemmat sopii kivasti keittiön harmaansävyisten tehosteseinien kanssa yhteen.

 photo uusi3_zpse635ed79.jpg
 photo uusi4_zpsbf289da5.jpg
Kiitos marraskuun synkkyys, oli niin huono valotus kuvissa, että oli pakko muokata ne mustavalkoisiksi

Olen polttanut viime aikoina tosi paljon kynttilöitä, nämä hopeiset "vanhahtavat" kynttilänjalat löytyivät muutamalla eurolla myöskin H&M Homesta. Ei tarvinnut kovinkaan kauan miettiä ostanko, kivaa vaihtelua tuikuille! Muuton yhteydessä löydettiin muuten myös toinen kynttelikkö, muuttamisen hyviä puolia on kyllä ehdottomasti se, että löytää tavaroita joita ei edes muistanut omistavansa.. Meillä on onneksi ihanat ikkunalaudat, niille saa helposti kynttilät ja kyntteliköt mahtumaan nätisti! Huomenna tulee muuten veronpalautus, pakko mennä (taas) käymään vähän sisustuskaupoissa! Jos vaikka löytyisi verhot..

10 kommenttia:

 1. Juttutoive: pitäkää kysymyspostaus :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania pikkuyksityiskohtia :)) Munkin pitäis tehdä kotipostausta. Kuvaan varmaan seuraavalla kerralla, kun siivoan! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tee, tykkään stalkata muiden koteja postauksista :D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Etenkin toi matto miellyttää sattuneista syistä, heha ;D Me tilattiin ihan suosiolla netistä aikoinaan (noin vuosi sitten) omamme, koska muistaakseni sillonkaan sitä ei saanut oikein mistään kaupoista! Ja mäkin oon tehnyt löytöjä just H&M Homesta, siellä on kyl kivoja juttuja edulliseen hintaan ;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä ei ole netissäkään :/ Oisin jo tilannut jos olisi :D Ne on oikeasti varmaan loppu ihan joka paikasta, hööööh.

   Poista
 4. Mäkin yllätyin mitä kaikkee ihanaa H&M homesta löytyi.Meinaa itsekki pistin ton korin tilaukseen ja kaikkee muuta kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä on kyllä kivoja juttuja hyvään hintaan :) Turussa on muuten ihan H&M Homen liike, jos joskus haluat poiketa!

   Poista
 5. Kannattaa vielä kysellä sieltä Kodin1 kaupan paikan päältä, voisivatko he tilata sulle sen maton, nii ne voi kirjoittaa koneelleen tilauksen jos vaan mahdollista, kunhan kerrot mikä matto kyseessä yms. Kannattaa aina yrittää! Pidän peukkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitää kyllä kysellä vielä :) Ei siinä mitään menetäkään jos yrittää!

   Poista