lauantai 27. joulukuuta 2014

Tältä näytti meidän joulu..

J: Niin se joulu on taas ohi. Ensin sitä odottaa kuukauden, sitten pari päivää ennen joulua alkaa jo kyllästyä kaikkeen jouluun liittyvään ja nyt päivä joulun jälkeen on taas ihan tyhjä olo. Mitä mä nyt odotan..? Onneksi joulusta jäi paljon ihania muistoja, kivoja lahjoja ja tietty vähän suklaata, jonka avulla voin vielä vähän fiilistellä vuoden parasta juhlaa..
Meidän joulua kuvaa hyvin sana rento! Se sisälsi yhdessä oloa perheen kanssa, hyvää ruokaa, saunomista, ulkoilua, leffojen tuijottelua.. Tosin ensimmäiset päiväunet ehdin nukkua vasta tapaninpäivänä - siitä miinus ;)

 photo joulu_zpsef143758.jpg
 photo joulu2_zps06294ffe.jpg
 photo joulu5_zps3b36ff6a.jpg
 photo joulu3_zps4cbf7ece.jpg
 photo joulu4_zps272da8a4.jpg
 photo joulu6_zpscf7491fa.jpg

Jouluksi osui kyllä ihan mahtavat ilmat! Tai ainakin täällä Varsinais-Suomen suunnalla säät suosivat ja sama jatkui tänään.. Ihana aurinko! Käytiin Riikan kanssa aattona vaja tunnin juokslenkillä ja muina päivinä melkein parin tunnin kävelyillä nauttimassa auringosta. Vähän harmitti, että käytin tänään oikeastaan koko aurinkoisen hetken salilla, mutta teki niin mieli päästä sinne taas joulun jälkeen. Huomasi kyllä, että jouluna tuli syötyä! Energiaa riitti tosi tehokkaaseen jalkatreeniin.
Nyt taidan vielä vähän fiilistellä joulua ja syödä niitä suklaita ja lukea lahjaksi saatua kirjaa. Sain muuten vaikka kuinka kivoja lahjoja, mutta palataan niihin joku toinen kerta ;) Yhdestä lahjasta tulette varmaan kuulemaan vielä vähän enemmänkin.  Palaillaan! Miltä teidän joulu näytti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti