tiistai 23. joulukuuta 2014

Se on jo melkein täällä..

J: Täällä Turussa alkaa olla jo oikein jouluinen fiilis! Eilen satoi se kauan odotettu lumi maahan ja nyt pitää vaan toivoa, että se pysyisi maassa ainakin joulun yli. Kyllä lumi tekee joulun - ei sille mahda mikään. Mun pitäisi pian laittaa viimeiset kamat kasaan ja ajella Riikan kanssa Saloon joulun viettoon. Äiti varmaan siellä odotttelee jo piparitaikinan kanssa ;) Tämän päivän ohjelmassa onkin siis leivontaa, kavereiden näkemistä ja ihan vaan fiilistelyä. Tosin musta tuntuu, että olen elänyt viimeisen viikon jossain joulukuplassa! En voi sille mitään, että tämä on vuoden paras aika.. 

 photo _MG_7450_zpsa77dbf37.jpg
 photo _MG_7454_zps88fa5bb4.jpg

Viikonloppuna paketoin vähän joululahjoja. Niistä suurin osa on menossa oikeastaan Teemun perheelle. Mun omat oli aika äkkiä paketoitu.. Kaikenlisäksi yksi paketti on edelleen matkalla ja arvatkaa vaan, sisältääkö se just osan Riikan lahjasta! Joku tonttu voisi nyt pikaisesti kiikuttaa sen tuohon Ärrälle tien toiselle puolelle, tai mä suutun. Mulle luvattiin toimitus jouluksi!

 photo _MG_7412_zps13fb50a8.jpg
 photo _MG_7438_zps0988757a.jpg
 photo _MG_7492_zps1eeb4453.jpg

Olen myös avannut pari pakettia paketoinnin lisäksi. Sain pikkujouluista ystäväni tekemään siemennnäkkäriä ja se oli niin hyvää! Pakko tehdä itsekin joku kerta. Piti nyt jo ennen joulua, mutta en millään ehtinyt. Lisäksi taisinkin jo mainita, että vietimme Teemun kanssa pre-joulua ja sain häneltä vaikka mitä kivoja lahjoja. Kuvassa vähän esimakua. Myös Cloetta muisti pienellä paketilla. Sieltä paljastu yllättäen herkkuja! Uutuussuklaata ja pähkinöitä, nam.. Taisin tuhota ne jo! ;)

 photo _MG_7502_zpse7758dc6.jpg
 photo _MG_7510_zpsb92b4864.jpg

Eilen tein vielä parit cookiet joulupakettiin ja meille iltaherkuksi. Laitoin tällä kertaa piparisuklaata tumman suklaan lisäksi ja ei vitsit kun tuli hyviä. Joulun aikana on tullut kyllä herkuteltua aika huolella. ;) Joulun jälkeen alkaa sitten kovempi treenaus kuin koskaan ennen, mutta siitä lisää joskus myöhemmin. Nyt keskitytään joulun viettoon. Mä ainakin aion nauttia jokaisesta sekunnista perheen kanssa, syödä hyvin, nukkua pitkään, saunoa, kuunnella joululauluja, juoda glögiä.. Kaikkea perinteistä siis! Mukavaa aatonaattoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi kivoja kuvia! Mulla on onneksi kaikki lahjat valmiina paketeissa :) Vietettiin myös poikaystävän kanssa eilen vähän ennakkojoulua ja sain tosi ihanan lahjan!

    VastaaPoista
  2. Ihana ton viimesen kuvan rajaus ja kuvakulma! Muutenkin tosi kivoja kuvia! :)

    VastaaPoista