sunnuntai 14. joulukuuta 2014

pikkujoulut (+uusi lemppari tee)

 photo vkonloppu2_zpsb675d40f.jpg
 photo vkonloppu1_zps85975fbf.jpg
 photo vkonloppu3_zps56805d26.jpg

R: Olipas kiva viikonloppu! Pikkujoulut meni hyvin ja jopa Salon yöelämä yllätti positiivisesti! Tai okei, kyllä se tällä kertaa oli paras seura, joka teki illasta onnistuneen. Yleensä tunnelma lässähtää siinä vaiheessa kun mennään baariin, mutta tällä kertaa sielläkin oli vielä hauskaa, tanssittiin ja laitettiin Riina laulamaan karaokea ;) Tämä baareilu kerran puolessa vuodessa taitaa olla silti ihan hyvä tahti mulle!

Tänään päivä onkin mennyt vähän väsyneissä tunnelmissa - ei krapulan takia, vaan siksi että yöunet jäi ihan liian lyhyiksi. Mä en vaan osaa nukkua enää nykyään aamuisin kovin pitkään, vaikka illalla olisi mennyt myöhään. Tänäänkin heräsin jo ennen puolta kymmentä, vaikka taisin lopulta päästä nukkumaan vasta neljän aikoihin.. Onneksi tälle päivälle ei ollut suurempia suunnitelmia, tultiin takaisin Turkuun iltapäivällä ja sen jälkeen olenkin lähinnä ottanut rennosti, katsonut perjantaisen Possen ja herkutellut. Fiilistelin myös lahjaa, jonka sain eilen. Vietiin kaikki pienet lahjat ja jaettiin ne - sattumalta sain Jennan ostaman! En kyllä valita, tuo Clipperin  mustaherukka & Acai tee. osoittautui kaikkien Jennan kehujen arvoiseksi ja väriä vaihtava Airwick tuoksukynttilä on ihana, kynttilöitä ei koskaan ole liikaa! Ja tuo on kyllä yksii parhaimman tuoksuisita kynttilöistä ikinä. Mutta, mä taidan nyt mennä nukkumaan, alkaa uusi viikko paremmin kun maanantaina ei herää väsyneenä.. Öitä!

4 kommenttia:

 1. Me oltiin ja ipenamass muutama viikko sitten :) Mulla tulee vaa nykyään kauheen vanha olo baareissa ja tulen kotiin hieman "masentuunena "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, me otettiin ihan huumorilla, kun tajuttiin miten paljon vanhempia oltiin, kun suurin osa muista bilettäjistä :D

   Poista
 2. Mähän sanoin, että toi on ihan parasta teetä ;)

  VastaaPoista