keskiviikko 3. joulukuuta 2014

pehmeitä paketteja

R: Joulukalenterit, joulusisustus ja joululahjat ovat selkeesti olleet viime aikoina suosittuja teemoja blogeissa ja ymmärtäähän sen. Joulu tuo kivasti piristystä harmaaseen arkeen, joten antaa ihmisten fiilistellä! Mun mielestä joulussa ehkä parasta onkin se odotus, suunnittelu ja haaveilu. Se kun saa laittaa ensimmäiset joulukoristeet ja se kun saa syödä ensimmäiset jouluherkut. Ja se kun keksii ihan täydellisen lahjan jollekin läheiselle. Ja okei, ehkä vähän myös se, kun haaveilee mitä itselle voisi hankkia joululahjaksi..

 photo Pictures2_zpsdb530fd6.jpg

Pehmeät paketit kelpaa mulle aina! Mä eksyi puoliksi vahingossa Björn Borgin nettikauppaan ja voi mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään! Mä olen pitkään mieltänyt kyseisen merkin ainoastaan alusvaatemerkiksi - kuinka väärässä olinkaan. Löysin vaikka miten paljon kivoja treeni- ja vapaa-ajanvaatteita, jotka kelpuuttaisin ihan koska vaan omaan vaatekaappiini. Eli jos joku välttämättä haluaa ostaa mulle joululahjan, niin tässä vähän vinkkejä! Ylemmän kollaasin tuotteista eniten houkuttelee tuo takki, ihan täydellinen kuosi. Takin nimi on muuten Jenna ;)

  photo Kollaasit1_zps7a6d32ed.jpg
Erilaisia räväköitä kuoseja löytyy monista muistakin Björn Borgin tuotteista, sali- ja urheilutoppeihin tuo kuosi sopii mielestäni tosi hyvin. Mä ehkä edelleen vähän vierastan niitä överikirkkaita salihousuja, mutta yläosissa erilaisia kuosia ja värejä saa mun puolesta olla ihan reippaasti! Alaosissa tykkään siitä, että vaatteessa on jokin kiva yksityiskohta tai tehosteväri.

 photo Pictures3_zps59f0756c.jpg
Tämän kollaasin tuotteista ihastuin eniten noihin collareihin, ne on täydellisen malliset! Onneksi nykyään sporttisemman muodin myötä tosi kivoja collareita löytyy monista kaupoista ja eri merkeiltä, kaukana ei ole ne ajat, jolloin naisten collegehousut oli yhtä kun harmaat leveät housut ilman lahjeresoreita. Tuollaiset vähän kapeammat resorilahkeiset housut on eniten mun makuun. Uudet collarit on kyllä ehdottomasti must have -listalla, kaikki vanhat on kulahtaneet niin pahasti, että olen jättänyt ne ihan vaan kotikäyttöön..

Pehmeät paketit on siis tervetulleita tänne! Muistan kun joskus lapsena tylsintä oli saada pehmeitä paketteja, nykyään ne on ehkä kaikista kivoimpia ja niitä on myös kiva antaa! Jos joku muukin haluaa antaa pehmeän paketin, niin Björn Borgin nettikaupasta löytyy hyviä vaihtoehtoja.

Postaus toteutettu yhteistyönä, sisältää mainoslinkkejä Björn Borgin nettikauppaan.

6 kommenttia:

 1. Ihania urheiluvaatteita.Mun pitäis aloittaa taas ruokavalio ja liikunta ku tuun terveeksi.Tällä kertaa ostin ruokavalion, että varmasti syön tarpeeksi ja oikein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheilusta tulee kyllä aina hyvä mieli, suosittelen :) Mä treenaan tosi paljon, mutta en ehkä syö aina kaikkien oppien mukaisesti, tykkään herkutella :)

   Poista
 2. Haha, me tehtiin tänä vuonna niin "tylsästi", että ostettiin itse omat joululahjamme, jonka toinen sitten vaan paketoi. Kumpikin haluttiin juurikin pehmeä paketti, ja itse en ainakaan olis luottanut Kimmoon uusien urheilutrikoitten ostossa. Niiden kun täytyy olla sekä hyvännäköiset että hyväntuntuiset... Nyt sitten joka salilkerralla unelmoin mun uusista pöksyistä, jotka on NIIN päheet! :D

  Jotain pientä hommataan tosin vielä lisäksi, että tulee edes jotain yllätystä toiselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä tapa varmistaa, että saa oikenlaisen lahjan ;) Vaikka on yllätyksetkin joskus kivoja! Mä en edes halua tietää millaiset urheilutrikoot Janne ostaisi mulle :D Varmaan jotkut mun makuun ihan liian kalliit, joissa on ties mitä teknisiä ominaisuuksia, joita en edes tarvitsisi :D

   Poista