lauantai 20. joulukuuta 2014

olohuoneeseen tuli joulu (ja sohva!)

R: Mä ostinkin tänään joulukuusen! Olen haaveillut joulukuusesta jo pitkään, joten eilen kun satuin löytämään Kodin 1:stä halvalla koristeita, päätin että nyt on hyvä syy ostaa kuusi. Kävin tänään salireissulla torilla ja löysinkin kivan pienen kuusen kympillä. Meille olisi mahtunut suurempikin, mutta ajattelin että tällaisella pienellä on hyvä aloittaa. Tuli muuten heti ihanan jouluinen fiilis kuusen tuoksusta.

 photo oloh3_zpse32ecb21.jpg
 photo oloh1_zps063c4af2.jpg
 photo oloh6_zps0262b80f.jpg

Kuusi löysi paikkansa olohuoneesta ja koristelin sen niin innolla, että tajusin vasta myöhemmin, että se saattaisi tarvita vettä! Pitää ehkä keksiä joku astia sille, ettei se tiputa kaikkia neulasia ennen joulua.. Haluaisin myös (sähkö)kynttilät kuuseen, mutta eilen ainakin Prismassa ja Kodin 1:ssä oli pienet valot loppu. Tai okei, oli siellä sinisiä ja punaisia, mutta haluaisin ihan "tavallisen" väriset. Ehkä käyn illemmalla keskustassa katsomassa jos jostain löytyisi.

 photo oloh7_zpsaaebf96e.jpg
 photo oloh4_zpsae1b55d1.jpg
 photo oloh2_zpsf45ec972.jpg
 photo oloh5_zpsd1da45a8.jpg

Samalla kun räpsin innoissani kuvia kuusesta, tajusin etten ole muistanut kertoa että saatiin vihdoin sohva! Nopeasti meni reilu kuukausi ilman sohvaa, nyt se onneksi on täällä. Mattokin löytyi eilen. Täällä alkaa pikkuhiljaa näyttää ihan kodikkaalta, mitä nyt verhot ja muutama matto puuttuu vielä. Niin ja sohvapöytä! Nyt sohvapöytänä on tuollanen ikivanha Ikean pikkupöytä, haluan sen tilalle sellaisen pienen "arkkupöydän". Sopivakin löytyi jo, harmi vaan että sisustusbudjetti ei ole pohjaton..

Tuo sohva on kyllä oli kyllä odotuksen arvoinen! Pelkäsin etukäteen että onko se liian iso tuohon, mutta ihan sopiva se on. Ja niin mukava! Vähän liiakin mukava, nukahdettiin eilen Jannen kanssa molemmat illalla aika nopeasti siihen, vaikka piti katsoa leffaa.. Ja tänään varmaan käy samalla tavalla ;)

8 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! :> Tosi suloinen tuollainen pikkukuusi. :))

  VastaaPoista
 2. Apua miten suloinen tuo pikkuinen kuusi!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuusi! :) Kyllä se aidon kuusen tuoksu on vaan niin merkki joulusta!

  VastaaPoista
 4. Ihana minikuusi :D Mä olen haaveillut valkoisesta matosta kauan mutta taitaa jäädä kyllä ostamatta.Siinä olisi mehukeitto tahroja heti ensimmäisenä iltana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Valkoinen matto on vähän riskialtis ihan tälleen aikuistaloudessakin, joten voin kuvitella miten vaikea se olisi pitää puhtaana jos on lapsi!

   Poista