tiistai 30. joulukuuta 2014

maailman paras käsirasva

 photo rasva1_zpsb3012a78.jpg
 photo rasva2_zpsdcaef0db.jpg

R: Tälleen kylmällä säällä ainakin mulla kuivuu kädet tosi helposti. Monet kärsivät varmaan samasta ongelmasta, joten ajattelin vinkata teille maailman parhaasta käsirasvasta, joka on ollut mun ehdoton suosikki jo monta vuotta. Olen kehunut Jennalle tätä Weledan käsivoidetta monesti ja aina Sokoksella käydessä tätä on pitänyt päästä "kokeilemaan". En kuitenkaan ole pitkään aikaan raaskinut ostaa tätä itse (vaikkei kallis olekaan), sillä mulla on laatikot täynnä rasvoja, joita olen laiska käyttämään. Mun periaatteena on, etten osta uutta, jos omistan jo vastaavan käyttökelpoisen tuotteen. Jenna oli muistanut mun suosikin ja osti tämän mulle joululahjaksi! Nyt kun tämä vanha suosikki paljastui lahjapaketista ja olen tätä päässyt taas käyttämään, niin päätin etten jatkossa muita käsirasvoja ostakaan. Tämä on niin hyvää, kuivuu nopeasti ja voimakas tuoksukin on mieleeni. Jos jotakuta kiinnostaa, niin nettikaupoista ainakin Hyvinvoinnin tavaratalo* myy Weledan tuotteita ja niihin pääsee tutustumaan tästä*.  Nettikauppojen lisäksi ainakin Turussa tätä on myynnissä Sokoksella.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Komppaan sua, tuo käsirasva on aivan mahtava ja kaiken kukkuraksi tuoksuu vielä ihanalle. <3

    Iloista uuttavuotta. :)

    VastaaPoista
  2. Totta :) Ihanaa uutta vuotta sinnekin!

    VastaaPoista