sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Liikunnallisia joululahjoja

J: Taisinkin jo mainita, että sain jouluna ihan superkivoja lahjoja ja paljon enemmän, mitä osasin odottaa.. Olin tainnut olla tosi kiltti ;) Suurin osa lahjoista liittyi - yllätys yllätys - urheiluun! Toivotuin niistä oli ehdottomasti lenkkarit. Aloin varmaan jo joskus marraskuun alussa vihjailla Teemulle, että tarvitsen uudet. Vanhoissa oli alkant jo kilometrit näkyä ja ne oli paristakin kohdasta rikki.. Muutama viikkoa ennen joulua bongasin Stadiumilta ihan täydelliset lenkkarit alennettuun hintaan, kävin sovittamassa niitä ja vihjailin vähän lisää Teemulle.. En siis ollut kovin yllättynyt, kun ne lopulta sieltä paketista paljastui!

 photo nike1-001_zps91accb2a.jpg
 photo nike2-001_zpsae4162f7.jpg

Olen jo pari lenkkiä ehtinyt juosta uusilla kengillä ja ne ovat kyllä todella hyvät ja muotoutuvat tässä tulevien kilometrien aikana varmaan vielä paremmiksi. Kengät ovat Niken Lunarglidet, ja ne on pronaatiotuotet. Mulla on ollut ennen vaan "tavallisia", mutta jalka-analyysin jälkeen päätin seuraavaksi hankkia pronaatiotuetut. Saa nähdä, miten ne vaikuttavat juoksuun..

 photo _MG_7485_zpsdfc97459.jpg
 photo _MG_7472_zps4021a50c.jpg

Lisäksi sain esimerkiksi juoksuhanskat, juoksusukkia ja Polarin sykemittarin. En ole koskaan omistanut sykemittaria. Joskus pari vuotta sitten meillä oli yliopistolla liikunnan demolla Polarin esittelijä paikalla ja testailtiin sykemittareita, tehtiin treenejä eri syketasoilla ja tarkkailtiin palautumista. Silloin päätin, että hankkisin itselleni sykemittarin, mutta ajatukseksi se jäi.. Nyt onneksi sain sen, tosin pari vuotta myöhässä! Tämä tulee olemaan tarpeellinen varsinkin puolikkaalle treenatessa ja pitkillä lenkeillä.. Helposti tulee lähdettyä liian kovaa - ehkä sykemittarin avulla opin pysymään oikeassa vauhdissa ;)

Puolikkaasta puheen olleen, paras lahja oli ehkä sittenkin Riikalta saatu "lahjakortti" puolimaratonille! Nyt on siis ilmoittautuminen hoidossa ja saa merkitä kalenteriin taas kesäkuun puoleen väliin St Albansin reissun. Olen niin innoissani! Paljon jäi parannettavaa viime vuodesta. Onneksi nyt on enemmän aikaa treenata ja aika paljon parempi pohjakunto alla kuin viime vuonna ;) Voisin kirjoitella niistä tavoitteista ja treenistä joskus vielä enemmänkin. Nyt taas salille. Ajattelin tänään testata, että miten sykkeet nousee siellä. Itseni tuntien ei yhtä paljon kun lenkillä... Hauskaa sunnuntaita kaikille!

Toiko pukki muillekin urheiluun liittyviä lahjoja?

8 kommenttia:

 1. ooo itellä paljastu paketista samaset lenkkarit! Toivottavasti kuljettaa lenkillä lujaa :) Ainakin ulkonäkö on mieluinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kulkee ;) Noi on kyllä niin kivat, oon ihan samaa mieltä sun kanssa :)

   Poista
 2. Niken lenkkarit on niin löytäneet tien mun sydämeen! Joululahjaksi tuli Stadiumin lahjakortti, varmaan täytyy odottaa kevääseen uutta väriloistoa ja napata mukaan pirteät Freet juoksupoluille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä tulee varmaan taas vaikka mitä kivoja uutuuksia! Mulle Freet ei sovi juoksuun, mutta voisin ostaa sellaset ihan vapaa-ajan käyttöön ;)

   Poista
 3. Mä sain myös liikunnallisia lahjoja, kuten uimalakin tulevia haasteita varten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uimalakki, siistiä! Sun haasteet taitaa liittyä uintiin :)

   Poista