tiistai 23. joulukuuta 2014

Kolme viime hetken lahjavinkkiä

R: Arvoin tänään aamulla Elämyslahjakortin voittajan ja voittajaksi selviytyi  Laura Teräs - Onnea! Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Jos jollain muulla teistä on joululahja ostamatta ja voitto ei osunut omalle kohdalle, niin tässä olisi muutama vinkki. Nämä lahjat on siitä helppoja, että niiden takia ei tarvitse lähteä kauppoihin kiertelemään! Tässä kolme nopeaa lahjavinkkiä:

 photo workout_zpseadcddd0.jpg

1. Osallistuminen johonkin urheilutapahtumaan. NRJ Workout järjestetään tammikuussa Tampereella ja helmikuussa Turussa. Sporttinen lahjansaaja ihastuisi tästä varmasti! Lahjan voi ostaa täältä, tulostaa ja paketoida kivasti vaikka hämäyksen vuoksi pieneen laatikkoon ;)

2. Lahjakortti elokuviin. Välttämättä ei tarvitse edes ostaa lippuja valmiiksi, vaan voi itse kirjoittaa lahjakortin, jolla lupaa viedä lahjan saajan katsomaan tämän valitsemaa elokuvaa. Tällainen lahjakortti oli osa lahjaa, jonka annoin Jannelle. Siinä oli tosin yksi ehto, lahjakortti ei käy Hobitti elokuvaan :D Lahjakortin tai leffalipun kaveriksi voi paketoida vaikka leffakarkkien kanssa samaan pakettiin, onpahan ainakin lahjan saajalla jotain avattavaa!

3. Jos lahjansaajaa ei kiinnosta urheilu ja leffalippu tuntuu tylsältä vaihtoehdolta, niin miten olisi vaikka jonkun hotelliketjun lahjakortti? Kuka ei ilahtuisi minilomasta vaikkapa ihan naapurikaupungissa, jos yön saa viettää hotellissa ja aamun aloittaa hotelliaamiaisella?  Esimerkiksi lahjakortin Restelin hotelleihin voi ostaa netistä täältä. 


 photo randomjulka4-001_zps6c059128.jpg

P.S Toivottavasti kovin monella ei ole lahjat enää ostamatta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti