torstai 4. joulukuuta 2014

Jouluinen Lontoo

J: Mulla on ollut taas viime aikoina todella kova ikävä Englantiin, varsinkin Lontooseen! Selasin yhtenä päivänä varmaan tunnin parin vuoden takaisia postauksia, sillä on varmaan osuutta asiaan. Englannissa joulun odotus oli vielä ihanampaa kuin yleensä, sillä samalla odotin myös lomaa Suomessa ja kaikkien rakkaiden ihmisten näkemistä.. Tänään herättelen henkiin meidän throwback Thursday -postauksia ja vien teidät jouluiseen Lontooseen!

Lontoo on aina ihana, mutta parasta jouluinen Lontoo ja on Hyde Parkiin pystytettävä Winter Wonderland. Sitä ei kannata missata, jos liikkuu joulun aikoihin Lontoossa.. Sen sijaan päiväsaikaan kannattaa pysyä pois Oxford Streetiltä, ne ihmismassat on vielä pahempia mitä yleensä.

 photo jouluvalot2_zps1170fd2d.jpg
 photo jenna2-1_zpsbbee48c0.jpg
 photo joulu2-1_zps737117bf.jpg
 photo joulu1-1_zps7005b154.jpg

Hyvänä kakkosena tulee ainaisesta ruuhkasta huolimatta Oxford Streetin ja Regents Streetin jouluvalot ja ne kaikki ihanat jouluikkunat! Niitä kannattaa ihastella illalla, kun paikalla ei ole tuhansia jouluostoksia tekeviä ihmisiä. Jos nyt pääsisin Lontooseen, voisin vaan istua bussissa ja ajella pitkin Oxford Streetiä jouluvaloja ihastellen ja tietty Starbucksin gingerbread lattea juoden..

 photo regentstreet_zps213f8cbe.jpg
 photo oksentavapukki_zps3518a221.jpg
 photo jouluvalot1_zpsc2360f82.jpg

Aloin joskus loppusyksystä haaveilla, että lähtisin nyt joulukuussa minilomalle Lontooseen ja St Albansiin. Yöpaikkakin olisi ollut valmiina, mutta haaveeksi se taas jäi muiden kiireiden takia. Keväällä uusi yritys! Onneksi kesällä olen viimeistään menossa juoksemaan sen puolikkaan taas. Silloin ei tosin enää ole näitä jouluvaloja ;)

Nyt lopetan haaveilun ja keskityn nykyhetkeen. Illalla voisi mennä ihastelemaan Turun jouluvaloja ja hakea Punnitse & Säästästä salt & vinegar sipsejä Englanti-ikävään. Ne auttavat aina vähän!
Onko joku päässyt tänä jouluna Lontooseen? Ovatko valot vielä samanlaiset kuin vuosi sitten?

1 kommentti:

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia, Lontoo joulun aikaan varmasti upea :)

    VastaaPoista