torstai 27. marraskuuta 2014

Vaatteet päällä

 photo jenna63_zpsb00b8fd9.jpg
 photo jenna52_zps3b0d072d.jpg
 photo jenna14_zpscaa8339e.jpg
 photo jenna34_zpsedf54916.jpg
Takki H&M ja neule, huivi, farkut ja laukku Veromoda, Kengät Skopunkten

J: Sunnuntain asu! Oikeastaan olen kulkenut vähän samalaisissa vaatteissa aina, kun olen jotain vähänkin fiksumpaa laittanut päälle. Viime aikoina olen enimmäkseen hengannut kolitseissa tai tuulihousuissa. Ei vaan jaksa panostaa jos istuu kotona kirjoittamassa gradua tai käy koristreeneissä, peleissä ja salilla. Mun sosiaalinen elämä on kyllä niin kuollut tällä hetkellä! :D Se on tosin ihan mun oma päätös - haluan pyhittää kaiken ajan gradulle ja saada se joskus valmiiksi. Olen nyt vasta tällä viikolla ymmärtänyt, kuinka paljon aikaa se oikeasti vie. Viikonloput olen kuitenkin päättänyt pitää vapaana, nähdä kavereita, viettää laatuaikaa Teemun kanssa ja tehdä jouluvalmisteluja..

Pitäisi kyllä ehtiä pian taas ottaa asukuvia (ja pukea päälle siis muutakin kuin kolitsit), sillä mun H&M:n paketti tuli pari päivää sitten, ja vaikka 3/4 sisällöstä lähtee palautukseen, sieltä paljastui uusi suosikkineule! En muuten tiedä onko hyvä vai huono juttu, että yksi neuletakki voi piristää mieltä näin paljon.. Se on vaan just sellainen, mitä olen koko syksyn halunnut! Palataan siihen kuitenkin myöhemmin - nyt hommiin! Tehokasta torstaita ;)

4 kommenttia:

 1. Tykkään! Tuo huivi tuo jotenkin kivasti raikkautta asuun. :) Ja hei! Mäkin meen täällä aika pitkälti 24/7 lökärit jalassa ja tänään justiinsa mietein, että koska mä oon viimeksi laittautunut kunnolla. Mullakin on ollut nyt ihan liikaa luppoaikaa kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, etten oo ainoa :D Pitäis saada aikaseksi joku blogimiitti, niin saatais sit molemmat ainakin aihetta pukea päälle muutakin kuin lökärit!

   Poista
 2. Tuo huivi kyllä kiinnitti katseeni, kiva asu muutenkin :-) !

  VastaaPoista