keskiviikko 26. marraskuuta 2014

unelmien hotelli

R: Voi apua mikä matkakuume! Jenna kirjoittelikin maanantaina mahdollisuudesta voittaa matkalahjakortti ja arvatkaa eksyinkö sen postauksen jälkeen selaamaan kaikkia mahdollisia lentoja ja unelmahotelleja. Tällä hetkellä haluaisin jonnekin missä on lämmin. Unelmien lomaan kuuluisi myös laadukas majoitus, tykkään joskus selailla ihan vaan huvikseni erilaisia luksusmajoituksia esimerkiksi Hotels.comin sivuilta. Normaalistihan majoitus on se, jossa on helpoin tinkiä reissuun lähtiessä, mutta onneksi haaveileminen on ilmaista. Esimerkiksi Hotels.comin hotellihaussa voi haaveilla helposti unelmamajoituksesta valitsemalla hakutuloksista pelkästään viiden tähden hotelleja, joissa palveluihin kuuluu vaikkapa kylpyamme huoneessa tai ilmainen aamiainen. Ja sitten kun oikeasti on lähdössä reissuun ja etsii hotellia, voi tulokset lajitella vaikkapa hinnan mukaan, jolloin tuloksissa näkyy ensin ne lompakkoystävälliset vaihtoehdot.

 photo hotelli1.jpg
 photo hotelli6.jpg
Upean moderni Flemings Mayfair London

Mun unelmien hotelli on sellainen, jossa sisustus on moderni ja sopivan pelkistetty, huone on siisti ja tilava, sijainti on mahdollisimman keskustassa ja kunnon buffetaamiainen sisältyy hintaan. Bloggaajan näkökulmasta ajateltuna myös wlan on tosi tärkeä ja onhan sekin ihan kiva, jos hintaan sisältyy jotain luksusta, vaikkapa kylpytakit. Viime joulukuussa yövyttiin Jannen kanssa Lontoossa yksi yö hotellissa, joka oli aika lähellä tätä mun unelmien hotellia! Varsinkin hotellin sisustus ja aamiainen hipoivat täydellisyyttä. Siitä voi lukea lisää täältä. Tavallisesti reissuilla usein riittää, että hotellissa on sänky, jossa nukkua ja katto pään päällä.  Kaikki muu on plussaa ;) Ja onhan se oikeasti kiva, jos tarjolla on edes jonkinlainen aamiainen, jonka avulla päivä lähtee käyntiin. Omien kriteerien mukaisia hotelleja on onneksi helppo etsiä tuolta Hotels.comin kautta, sitä mä ainakin käytän useimmiten hotelleja varatessa. Hotellituloksia selatessa hotellin valintaa helpottaa huomattavasti, jos rajaa hakutulokset esim. sellaisiin joissa on se aamiainen tai ilmainen wlan.

 photo P1011166_zps288d523f.jpg
 photo P1011177_zpsd8f6a464.jpg
Ei niin moderni, mutta laadukas ja kotoisa B&B Wrenlodge St Albansissa

Oikeasti hotellia valitessa joutuu usein tinkimään jostain mukavuuksista, mutta hyvällä tuurilla ja oikeaan aikaan matkustaessa saattaa laadukkaankin majoituksen saada hyvään hintaan. Usein käynnissä on erilaisia alennuskoodikampanjoita, kuten nytkin. CupoNationin sivuilta löytyy tällä viikolla yksinoikeudella Hotels.com alennuskoodi, jolla hotellin hinnasta saa -10%. Tuon koodin avulla voi valita kerrankin vähän paremman hotellin! Oi että, pääsisinpä itsekin jonnekin reissuun taas. Näillä näkymin seuraava reissu on vasta huhtikuussa, miten jaksan odottaa?

Postaus toteutettu yhteistyönä CupoNationin kanssa

2 kommenttia: