maanantai 24. marraskuuta 2014

Sponsoroitu video: Finnmatkojen joulukalenteri - Pakkaset Thaimaassa

J: Joulu on taas tuloillaan ja se tarkoittaa myös kaikkia kivoja joulukalentereita! Yksi mielenkiintoisimmasta on varmaan Finnmatkojen joulukalenteri, jossa pääsee seuraamaan Pakkasen perheen Thaimaan reissua. Mä hihittelin tuolle nimelle täällä jo äsken yksinäni - aika osuva! Joulukalenterin traileri oli myös niin hauska, kurkatkaa se tuosta alta. Joulukalenterin voi tilata sähköpostiin ja videon katsottua vastata joka päivä kysymyksiin. jossa voi voittaa matkalahjakortin. Pääpalkintona arvontaan oikein vastanneiden kesken huima 3000€:n matkalahjakortti! Kelpaisi kyllä..Mä ainakin aion osallistua joka päivä (tuliko yllätyksenä ;)) ja voittaa sen lahjakortin. Jos nyt sattuisi voitto kohdalle, niin eipä tarvitsisi kahta kertaa miettiä minne lähden - suuntana olisi ehdottomasti joku lämmin rantalomakohde. Mitä lämpimämpi, sitä parempi. Ja mitä kauempana se olisi mun tietokoneesta ja gradutiedostosta niin vielä parempi!

 photo P1011505_zps4ddf8e28.jpg
 photo P1011509_zpsa200af2d.jpg
Kuvat Bilbaon rannoilta viime syyskuulta

Jos nyt saisin mahdollisuuden lähteä ihan minne vaan, suuntaisin varmaan Atlantin toiselle puolelle, joko jonnekin päin Yhdysvaltoja tai Etelä-Amerikkaan. Eniten ehkä kiinnostaisi Meksiko ja sen valkoiset hiekkarannat, sininen vesi ja upea Chichén Itzán alue. Tosin koko Etelä-Amerikka on alkanut houkuttaa viime aikoina.  Katsoin jokin aika sitten Aku ja Seitsemän ihmettä ja aloin haaveilla matkasta Peruun Machu Picchulle. Se olisi niin upea kokea joskus! Maailmassa on kyllä niin paljon mahtavia paikkoja, joihin haluaisin vielä joskus päästä käymään.

Jos ihan totta puhutaan, voisin tällä hetkellä lähteä vaikka Teneriffalle, jossa olin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan kerran noin kolmisen vuotta sitten. Olen niin kyllästynyt jo nyt kylmään ja loskaan. Mulla ei ole oikeastaan mitään talvea vastaan, mutta kukapa nyt nauttisi märästä, loskasta tai räntäsateesta? Onneksi jouluun on enää reilu kuukausi ja se piristää ;) Jouluna saakin olla pimeää ja kylmää, kun voi kuitenkin vaan istua sisällä, syödä jouluherkkuja ja nauttia jouluruuista! Mä muuten veikkaan, että täällä blogissa tulee taas hehkutettua joulua vähän liikaakin seuraavan kuukauden aikana..

Postaus toteutettu yhdessä Finnmatkojen kanssa

4 kommenttia:

 1. Munki on pakko osallistua ja jos voittaisin niin mun olis pakko päästä lentopelosta irti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten pitäisi ;) Lentopelkoon on onneksi nykyään kehitelty vaikka mitään "parannus"keinoja, valmennuksia yms.

   Poista
  2. Olen jopa kuullut, että lääkäriltä saisi mietoja rauhottaviakin jos tilanne on paha. :D
   Olis hienoa jos pystyis nukkumaan koko matkan ajan.

   Poista
  3. Kannattaa kysellä jos oikeasti haluu reissuun ;) Ettei ainakaan jää matkustaminen lentopelosta kiinni! Matkustaminen on vaan ihan parasta <3

   Poista