tiistai 25. marraskuuta 2014

pörröneule on täällä taas

 photo riikka1_zpsc8d3e333.jpg
 photo riikka4_zpsda70489f.jpg
 photo riikka2_zps7ba529ac.jpg
 photo riikka3_zpsb26121c6.jpg
 photo riikka5_zps241abe6e.jpg
Neule New Look, housut ja takki Bikbok, toppi ja laukku Primark, kengät Seppälä

R: Käytiin Jennan kanssa lauantaina piiiitkästä aikaa ottamassa asukuvia. Ja lauantaina puin päälleni piiiitkästä aikaa tuon viime joulukuussa Lontoon New Lookista ostamani pörröneuleen. Se on niin ihana edelleen! Mutta oikeasti, se on liian lämmin näille säille. Tuli vähän hiki, luojan kiitos vaihdoin sen pois ennen kun lähdettiin Jannen kanssa sisustuskaupoille. Normaalistihan sisustuskaupoissa tulee sellanen tuskahiki ihan muutenkin..

Ollaan oikeasti kierrelty varmaan kymmeniä tunteja kaupoissa viime viikkoina. Kaikkea tarpeellista pitäisi saada uuteen asuntoon, mutta tähän mennessä mukaan on tarttunut ainoastaan kaikkea vähän vähemmän tarpeellista. Okei, saatiin me sentään pöytä ja sohva tilaukseen, mutta mm. vessassa on edelleen ihan kaaos, koska ei löydetä sopivaa hyllyä sinne. Myös matot puuttuu - miten voi olla niin vaikeaa löytää oikeanlaiset matot? Hyviä vaihtoehtoja on monessa paikassa, mutta kaikissa tuntuu olevan jotain pientä vikaa ja valinnanvaikeuskin iskee. Olen ihan sekaisin mitä katsottiin missäkin, kun ollaan kierrelty eri Askut, Sotkat, Maskut, Ikea ja Kodin1 läpi moneen kertaan. Onneksi on nettikaupat, taidan shoppailla puuttuvat tavarat nettikaupoista, säästyn ainakin tuskahieltä! Ei vaan, onhan se kaupoissa kiertelykin ihan jees.. Ainakin sillon kun ei ole paljon ruuhkaa ja sillon kun on rahaa, jolla ihan oikeasti voi ostaa jotain kivaa ;)  Aiai, nyt kun puhuin nettikaupoista, niin tekisi mieli alkaa selailemaan mattoja netistä.. Mutta ei, nyt aukeaa gradu-tiedosto taas!

6 kommenttia:

 1. Ensimmäinen pörröneule mikä viehätää silmääni..En tiedä voiko noin edes sanoa :D mutta sitä mä ekaksi ajattelin XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :) Tä on kyllä kiva ja viehättää mun silmää myös!

   Poista
 2. Oooo ihana tuo neule! Samoin kun laukku! :)

  http://lovingtlthings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana pörröneule, tuollasta oon kuolannut jo hyvän aikaa mutta en oo saanut ostettua.. :D Upea! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tällaisia on kyllä paljon nyt Suomessakin, ostin viime joulukuussa Lontoosta muutaman ja sillon Suomessa ei ollut vielä yhtään näin hyvät valikoimat!

   Poista