maanantai 17. marraskuuta 2014

Piristystä maanantaihin

J: Tänään on ollut kyllä niin maanantai kun olla ja voi. Väsyttää ja hommat ei etene! Miten voikin olla mahdollista, että esimerkiksi torstaina hommat rullaa paljon paremmin? Mun asenteella saattaa kyllä olla jotain tekemistä sen asian kanssa.. Maanantaisin on koko viikko edessä ja silloin on helppo ajatella, että voin tehdä tämän homman huomenna tai ylihuomenna. Torstaisin ja perjantaisin sitten syntyy tekstiä vähän pakosta, kun alkuviikon on laiskotellut. Käyhän se toki niinkin..

Tänään piristin epätoivoista tietokoneen näytön tuijottamista hieman nettishoppailemalla. Hups.. Selitän repsahdustani sillä, että H&M:n nettikaupassa oli ilmaiset postikulut ja oli ihan pakko tilata pari tarpeellista juttua. 

 photo Pictures2_zps77042743.jpg
 photo Pictures3_zps49e01fa4.jpg


Mukaan tarttui pari ei niin tapeellistakin vaatetta ;) Näitä kaikkia en sentään tilannut, vaikka kaikki olisin voinut ottaa kaappiini. Muutama juttu lähti tilaukseen ja nyt odottelen innolla, että paketti saapuu. En muistakaan milloin viimeksi olisin tilannut netistä jotain. Varmaan alkukesästä. En kyllä muista milloin olisin ostanut jotain H&M:stä, sekin oli varmaan joskus kesällä! 

H&M:llä on vielä tämän illan ilmaiset postikulut jos joku haluaa piristystä maanantaihin. Mua se ainakin vähän auttoi ;) 

1 kommentti: