sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Paras tapa viettää sunnuntai

J: Ihanan rentouttava viikonloppu taas takana! Eilinen oli täynnä puuhaa, mutta tänään heräsin jo ennen yhdeksää ja raahasin heti Teemun aamukävelylle. Olin näkeväni auringon pilkottavan pilven takaa, joten ajattelin sen tulevan pian esille.. Se tulikin, mutta vasta siinä vaiheessa kun oltiin jo takaisin kotona. En halunnut antaa yhdenkään auringonsäteen mennä ohi, joten  aamupalan jälkeen uusi yritys - tällä kertaa ei tyydytty pelkkään jokirantaan vaan suunnattiin autolla Ruissaloon. Jätettiin auto parkkiin ja jatkettiin jalan matkaa luontopolulle..

 photo _MG_7093_zps5538aa73.jpg
 photo _MG_7090_zps3dd90abf.jpg
 photo _MG_7103_zps4f83af08.jpg
 photo _MG_7099_zps4b53d05a.jpg
 photo _MG_7107_zps7b7b9ca8.jpg
 photo _MG_7118_zps7973a469.jpg
 photo _MG_7144_zps1683e647.jpg

Kahden tunnin, yli kymmenetuhannen askelen ja kahdeksan kilometrin jälkeen oltiin kierretty iso osa Ruissaloa, nähty upeita maisemia ja yksi eksyneeltä vaikuttanut tikka, nautittu raikkaasta ulkoilmasta ja ylistetty moneen kertaan ihanaa aurinkoista ilmaa.. Tai mä taisin hoitaa enimmäkseen tuon viimeisen! Oli kyllä ihana syysilma. Ihan parasta oli kuitenkin päästä kerrankin jonnekin muualle lenkille kuin Aurajoen, Samppalinnan tai Turun keskustan maisemiin.. 

Nyt mä hyökkään päivän punnerrushaasteen pariin. Yhdeksänkymmentä pitäisi tehdä, huh! Enää viikko jäljellä.. Olen kyllä niin ylpeä itsestäni jos selviän loppuun saakka.. Inhosin ennen punnertamista, mutta tässä viime viikkojen aikana olen niin tottunut siihen, että jatkan varmaan haasteen loputtuakin. ;) 

5 kommenttia:

 1. Ihania maisemia. Harmittaa, että juurikin tänään oli päivä täynnä ohjelmaa, kun olisi pitkästä aikaa ollut ihana ulkoiluilma. :( Missä päin Ruissaloa on tuollainen luontopolkureitti? Pitäisikin joskus käydä, kun aina tulee ulkoiltua samoissa maisemissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi! Toivottavasti aurinkoisia päiviä tulee lisää pian :) Tänäänkin melkein paistaa aurinko ;) Me jätettiin auto siihen lähelle kylpylää parkkiin ja lähdettiin kävelemään kohti Kuuvannokkaa. Siellä luontopolulla on opasteet ja ainakin pari vaihtoehtoa, josta kävellä.

   Poista
 2. Wau mitä maisemia! Aurinkoa on ollu kyllä ikävä.......♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihania! Ja jep, on kyllä ikävä aurinkoa..

   Poista
 3. Ihania maisemia! :)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista