perjantai 28. marraskuuta 2014

missäs sitä tulikaan käytyä..

R: Nyt kun vuosi alkaa olla lopuillaan, on taas hyvä aika tehdä yhteenveto kuluneen vuoden matkoista! Olen tehnyt samanlaisen postauksen myös viime vuonna ja kaksi vuotta sitten.  Eli missä tänä vuonna tulikaan reissattua..

 photo matka3_zps9ec0784a.jpg

Kööpenhamina. Maaliskuussa suunnattiin Jennan kanssa Tanskaan, Kööpenhaminaan. Ei oltu kumpikaan käyty Tanskassa ennen, joten oli hauska päästä kokemaan ihan uusi kaupunki ja maa. Päällimmäisenä reissusta jäi mieleen kova tuuli, buffetit ja Pieni merenneito, joka oikeasti oli tosi pieni.

 photo matka5_zps85442578.jpg

Tukholma. Käytiin toukokuussa Jannen kanssa päiväreissulla Tukholmassa. Perinteinen risteily, jossa parasta oli laivan buffet! Tukholman kaupat tuottivat mulle pettymyksen ja kamerasta loppui akku aika pian sen jälkeen kun päästiin maihin, joten pakko myöntää että onnistuneempiakin Tukholman visiittejä on ollut. Kokonaisuudessaan risteily oli kuitenkin kiva irtiotto arjesta ja noita jälkkäreitä ikävöin aina kun näen tuon kuvan.

 photo matka1oik_zps7ea46ff9.jpg

Lontoo + St Albans. Ei vuotta ilman Lontoota! Tämä oli yksi ikimuistoisimmista matkoista ikinä. Käytiin siis juoksemassa puolimaraton St Albansissa, Jennan vanhassa kotikaupungissa. Juoksu ei ollut niin hyvä kun toivottiin, mutta tärkeintä oli päästä ok ajassa maaliin ja ylittää itsensä! Eikä muuten ikinä ole burgeri ja siideri maistunut niin hyvältä kun sillon juoksun jälkeen. Ensi vuoden reissu on jo suunnitteilla.. Oli myös ihana päästä samalla nauttimaan kesäisestä Lontoosta.

 photo matka6_zps1c545d2b.jpg

Rovaniemi. Pakko laittaa tämä samaan listaukseen, onhan Rovaniemi mulle tavallaan vieraampi paikka kun esim. Lontoo. Käytiin kesällä Jannen kanssa road tripillä, vierailtiin mm. Oulussa, Haaparannassa, Rovaniemellä ja Kolilla. Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni Lappiin, näin poron, nukuin teltassa leirintäalueella ja ajeltiin satoja kilometrejä. Ikimuistoinen road trip, jonka haluan ottaa uusiksi (mieluiten jenkeissä.. ;)).

 photo matka2oik_zps71d30e71.jpg

Frankfurt. Pikainen visiitti Saksaan, ensimmäinen kertani Saksassa ikinä. Frankfurt yllätti odotukseni, vaikka odotukset eivät kovin korkealla olleetkaan. Aloin tämän visiitin jälkeen haaveilla yhä enemmän Berliinin reissusta.

 photo matka4_zpsc726009b.jpg

Bilbao. Mä en tiedä miten kuvailisin lyhyesti tätä reissua. Okei, ihan paras. Seitsemän päivää koripallotunnelmaa Espanjassa hyvällä porukalla. Susijengifiilistelyä, halpaa viiniä ja sangriaa, kauniita maisemia, sinivalkoiseksi muuttunut Bilbao.. Tämäkin on ehdottomasti yksi ikimuistoisimmista matkoista ikinä.

 photo matka7_zpsc4b4e54f.jpg

Rooma. Vuoden (hyvin todennäköisesti) viimeinen matka suuntautui Roomaan, matkaseurana äiti ja Jenna. Roomasta ollaankin vasta kirjoiteltu täällä blogin puolella, ne postaukset löytyy täältä. Roomassa käveltiin kymmeniä kilometrejä, ihasteltiin historiallisia nähtävyyksiä ja syötiin maailman parasta jäätelöä.

Millaisia matkoja mahtaa vuosi 2015 tuoda tullessaan? Lontooseen ainakin on päästävä, se on varma! Lisäksi pääsen tutustumaan ainakin yhteen itselleni täysin uuteen Euroopan kaupunkiin (ja samalla uuteen maahan) keväällä, siitä reissusta lisää joskus myöhemmin! Missä te reissasitte tänä vuonna?

4 kommenttia:

 1. Mä pääsen aina välillä eroon Lontoo-kuumesta, ja sitten kun tuun teidän blogiin se iskee taas päälle :D Pakkohan tässä on kohta taas varata lennot sinne... Mutta tänä vuonna on tullut käytyä Sloveniassa, Kroatiassa kahdesti, Itävallassa, Montenegrossa ja Ruotsissa kahdesti. Oisin toivonu vielä tähän syksylle Amsterdamin reissua mutta ei se onnistunutkaan :/ ensi vuonna sitten! Mielenkiinnolla ootan, mikä on se sun uusi kohde keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, ihanissa paikoissa olet käynyt :) Mä voin paljastaa että se mun kohde on yksi noista mitä sä luettelit!

   Poista
 2. tässä iskee matkakuume,kun katselee näitä kuvia... :D

  VastaaPoista