keskiviikko 19. marraskuuta 2014

kurkistus uuteen asuntoon

R: Pitkästä aikaa pääsen taas postailemaan. Onkin ollut jo ikävä tänne, muuttokiireiden ja nettiongelmien takia en ole melkeen viikkoon avannut edes bloggeria. Tänään saatiin onneksi netti toimimaan täällä uudessa osoitteessa, joten nyt on aika palata normaaliin bloggailutahtiin. Ja samalla en voi enää keksiä yhtään tekosyitä miksi en kirjottaisi gradua, joten arkeen palataan n-y-t ihan joka asiassa. Tässä pieni kurkistus meidän uuteen asuntoon.

 photo sneek1_zps83000440.jpg
 photo sneek3_zps973d5c17.jpg

Me tosiaan muutettiin Jannen kanssa uuteen asuntoon, koska vanhassa alkaa pian putkiremontti. Me ollaan puhuttu muutosta niin kauan, kun ollaan yhdessä asuttu, edellisen asunnon piti olla vaan väliaikainen ratkaisu. Melkeen 3 vuotta siinä kuitenkin asusteltiin, mutta nyt olen kyllä erittäin tyytyväinen, että päästiin muuttamaan. Vielä muutama viikko sitten olin vähän epävarma kaikesta, vuokrasopimusta ei ollut vielä kirjoitettu ja muutto tuntui kaukaiselta ajatukselta .Yllättävän nopeasti asiat kuitenkin hoitui ja lauantaina saatiin jo melkeen kaikki tavarat kannettua tänne uuteen asuntoon. Meillä kävi mielettömän hyvä tuuri asunnon suhteen, tämä on ihana ja sijaintikin on tosi hyvä, asun muuten nyt samalla kadulla kun 3,5 vuotta sitten!

 photo sneek5_zps743481e1.jpg
 photo sneek4_zps172e259b.jpg

Vaikka lähes kaikki tavarat onkin jo täällä uudessa asunnossa, niin ei täällä ole vielä läheskään valmista. Meiltä puuttuu mm. olohuoneen matot ja verhot, sohva ja olohuoneeseen tuleva ruokapöytä. Onneksi tärkeimmät, eli keittiö ja makuuhuone on jo lähes kunnossa! Ehkä parasta tässä uudessa asunnossa on tila. Neliöitä on 20 enemmän kun vanhassa asunnossa, täydellistä. Saatiin ongelmitta vanhat huonekalut mahtumaan ja uutta sohvaakaan ei tarvitse valita koon perusteella.

 photo sneek2_zps9a045131.jpg
 photo sneek6_zpsc7d77171.jpg

Oikeasti kaikkein paras asia tässä asunossa on astianpesukone. Meidän vanhassa sitä ei ollut (eikä sinne olisi edes mahtunut) ja arvatkaas onko luksusta heittää astiat vaan koneeseen sen sijaan, että niitä pitäisi alkaa itse jynssäämään puhtaaksi! Mä eilen jo ihan fiiliksissä tyhjentelin tiskikonetta, kun oltiin ensimmäinen koneellinen pesty. Tykkään myös siitä, että meillä on nyt tilava vaatehuone. Ja parkettilattiat. Ja ikkunalaudat. Ja tykkään myös siitä, että nyt meille mahtuu iso ruokapöytä. Kyllä muuttaminen on kivaa! Okei, nyt lopetan tämän hehkutuksen ja menen nukkumaan, heippa!

6 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kivan näköistä teillä ainakin näiden yksityiskohtien perusteella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh juu aika pieniä yksityiskohtiahan nämä on, mutta kiva että näyttää jonkun muunkin silmään kivalta :)

   Poista
 2. Näyttää ja kuulostaa ihanalle uudelle kodille! <3
  Ja toi astianpesukone fiilistely - voin niin samaistua sun hehkutukseen!!
  Muutin silloin kotoota kämpään jossa tuota ihanuutta ei ollut ja se oli niin tuskaa. Nykyisessä kodissa on integroitu astis ja se vasta luksusta onkin kun koko konetta ei edes näe! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu meillä on nyt onneksi sama, kone kivasti piilossa ja likaiset astiat saa sinne piiloon ;) Ihan kun olisi vuorokaudessa enemmän tunteja, kun ei tarvitse tiskata ;)

   Poista
 3. Kivalta vaikuttaa teidän uus kotinne : >!
  Asutaan muuten aika lähekkäin nykyään - ei nyt mitenkään naapurissa, esim. Kakolanmäki on siinä meidän välissä jne., mut samalla puolella kaupunkia kuitenkin : D Eli ehkä joskus törmäillään jossain. Ja mä kans asun melkein sen talon naapurissa, jossa asuin silloin opiskelujen alkuaikoina (eli suunnilleen se 3v. sitten myöskin), aika hassua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sun kuvien perusteella teidän koti on aivan ihana!

   Poista