lauantai 1. marraskuuta 2014

Kaksoset

 photo idpaumlivauml_zps016c4cd2.jpg
Kuva Indiedays, Nanna

J: Viime lauantaina oli taas yksi harvinainen hetki, sillä saatiin musta ja Riikasta onnistunut yhteiskuva. Kaikenlisäksi meillä oli sattumalta ihan yhteensopivat vaattet! Molemmilla oli nimilaputkin vinossa. Heh, kaksoset. Ei oikeasti edes tajuttu meidän mätsääviä vaatteita ennen kuin joku kommentoi, että sopiipa teidän vaatteet hyvin yhteen. Ehkä juuri vaatteidenkin takia tästä kuvasta tuli niin hauska..
Ei jaksettu kumpikaan stressata päivätapahtuman vaatteista vaan mentiin ihan niissä, jotka tuntui sillä hetkellä parhailta. Tapahtumassa oli taas kerran aivan uskomattoman tyylikkäitä tyttöjä ja sain kyllä paljon inspiraatiota niin sieltä kuin illallakin! Illan asuista meillä ei valitettavasti ole kuvia. Oltiin paikalla vain hetki, eikä haluttu tuhlata aikaa kuvausseinälle jonottamiseen. Syötiin sen sijaan ennemmin, haha..

Huomenna otetaan taas vaihteeksi suunnaksi Helsinki. Jäähallilla pelataan miesten korisliigan ottelu Seagulls-Bisons ja luvassa on kaikkea muutakin jännää! Eli jos liikkuu siellä suunnalla ja ei ole vielä huomiseksi mitään suunnitelmia, niin kannattaa tulla paikalle. Meidän menoreitti saattaa kulkea myös erään ison urheilukaupan läpi, joten urheilun katsomisen lisäksi huominen päivä saattaa sisältää urheiluvaatteiden shoppailua! ;) Katsotaan, miten käy! 

Mitä tykkäätte meidän asuista? Kumman iskee enemmän? No ei niin saisi kysyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti