torstai 6. marraskuuta 2014

Ihana arki

J: Mä en kestä kuinka nopeasti aika taas menee! Tai ainahan se tuntuu menevän vaan nopeammin ja nopeammin, mutta ainakin nyt viime viikkoina se on mennyt ihan super nopeasti. Enää reilut kuusi viikkoa jouluaattoonkin, ihan uskomatonta. Lokakuun loppu ja marraskuun alku ovat olleet aika kiireisiä. Harjoittelu loppui, oli Helsingin reissuja, Rooman matka, korispelejä, sijaisuuksia.. Sen lisäksi olen treenannut paljon, kirjoitellut gradua ja tehnyt muita kouluhommia. Olen tehnyt myös paljon muuta hauskaa! Pääsette taas kuvien avulla kurkkaamaan mitä kaikkea hyödyllistä ja ei-niin-hyödyllistä olen tehnyt..

 photo _MG_6317-001_zps33e2465a.jpg

..Olen katsonut melkein koko How I met your motherin 8. kauden sen ilmestyttyä Netflixiin. Se on vaan niin koukuttava! Seuraavaksi lähtee varmaan Modern familyn uudet jaksot.. Tykkään katsoa päivisin aina jakson tai pari lounasta syödessä ja yleensä illalla ennen nukkumaanmenoa toiset pari jaksoa. Nopeasti tuollaiset parinkymmenen jakson sarjat kuluvat.

 photo _MG_6821_zpsd66611e2.jpg
 photo _MG_6795_zps634965c1.jpg

..Olen pyörinyt liikaa Punnitse&Säästä -liikkeessä ja tehnyt heräteostoksia.. Ostin nyt lopulta tuon Cocovin Spirulinan testiin. Olen vähän alle viikon käyttänyt sitä ja vielä en ainakaan ole huomannut mitään ulkoisia tai sisäisiä muutoksia itsessäni ;) Tuo oli muuten ihan hirveän makuista kun ensimmäistä kertaa testasin, mutta onneksi siihen tottuu aika äkkiä ja esimerkiksi sitruuna peittää maun mukavasti. Jos on muuten hyviä reseptejä mihin spiruliinaa voisi lisätä, niin antaa kuulua!

 photo WP_20141101_006_zpsedf8397e.jpg
 photo WP_20141106_009_zps721b27b4.jpg

..Olen myös syönyt pari kertaa ulkona, molemmat mun suosikkiravintoloissa. Fontanassa olin lauantaina kavereiden kanssa viettämässä iltaa ja tänään Teemun kanssa Pizzariumissa. Oli kyllä loistavaa pitsaa, ei voi kun suositella! Tuli ihan Rooma mieleen.. Pizzariumin ainoa huono puoli on mun mielestä sen sijainti. Yleensä pyrin välttämään ostoskeskuksissa sijaitsevia ravintoloita, mutta tuo on poikkeus!

 photo WP_20141103_006_zps17f80fc0.jpg

..Olen myös kokkaillut ihan älyttömän hyvää lehtikaalipekonipastaa. Ostin Italiasta pastaa ja piti kehitellä joku vähän erikoisempi ohje kuin vaan perinteinen pasta ja jauhelihakastike. Toi oli kyllä hyvää - teen varmasti sitä joskus uusiksi!

 photo altAhLVxSbDZ3L7lTDBrVtf09_QTJUT_XEJR02YQvVvax0W_zpsae56db1f.jpg
 photo altApNBUJyA3pqWaJhlpRvxdP7msqFFkT-4XPSj-tRmzBCR_zps22351b4b.jpg

..Käytiin myös katsomassa Seagulls-Bisons matsin sunnuntaina Helsingissä järjestetyssä koriksen Supersundayssä. Ehkä vielä parempaa viihdettä oli ottelun jälkeen pelattu hyväntekeväisyysmatsi, jossa pelasi vastakkain Sami Hedbergin ja Aleksi Valavuoren joukkueet.. Kentällä oli mm. Jaajo, Isac Elliot ja Kim Herold.. Vastaavia tapahtumia saisi olla Suomessa enemmänkin, oli tosi hauska kokemus!

 photo _MG_6842_zps8e4f9631.jpg
 photo _MG_6882_zps8f9fe669.jpg

..Viileiden iltojen myötä olen alkanut taas juoda teetä. Se on mun joka syksyinen tapa.. Kesällä ja keväällä ei tule juotua oikeastaan yhtään, mutta syksyllä menee ainakin kupillinen joka ilta. Mun kestosuosikki on Clippersin mustaherukka&acai-marja. Se on niin hyvää! Jos joku ei muka pidä teestä, niin suosittelen testaamaan tuota.

Sellaista täällä. Nyt mä menen ottamaan uunista pois vuoden ensimmäiset joulutortut! Riikan instagram-kuvan  ja ensilumen innoittamana mäkin päätin leipoa niitä. Aloin myös miettiä, että joko saisi kuunnella joululauluja? Jos kerran satoi luntakin ja syön jouluherkkuja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti