keskiviikko 15. lokakuuta 2014

yksi asu ja paljon kuulumisia

R: Heii, mä ihan unohdin että nämä viime perjantaiset asukuvat on vielä julkaisematta, joten päätin tulla postaamaan ne ja kertomaan vähän kuulumisia teille ennen kun jämähdän tuohon sohvannurkkaan! Tulin äsken kotiin kaupungilta, oltiin tyttöjen kanssa Morrisonsissa herkuttelemassa burgereilla ja nyt on maha ihan täynnä.. Miksen koskaan opi syömään silleen sopivasti? Oli kyllä hyvää ja saatiin ruoat halvalla, kun nyt on vielä Syö Turku -tarjouksia. Harmi muuten ettei Turussa monetkaan ravintolat ole tuossa kampanjassa mukana, Helsingissä taitaa olla huomattavasti enemmän.

 photo riikkape1_zpsc4e64e2e.jpg
 photo riikkape3_zpsc5ddfbb4.jpg
 photo riikkape5_zps56f250d2.jpg
Takki H&M, pusero Monki, housut New Look, reppu Primark, kengät Nike Air Max

Ruoasta muihin asioihin.. Me ollaan Jannen kanssa juostu viime päivinä asuntonäytöissä, sillä joudutaan muuttamaan putkiremontin vuoksi uuteen asuntoon. Ja oikeasti olen kyllä mielettömän tyytyväinen että joudutaan (tai siis saatiin hyvä syy) muuttaa, sillä en ole koskaan tykännyt tästä asunnosta. Tämän piti olla väliaikainen ratkaisu, mutta ei olla saatu silti aikaiseksi muuttaa, koska sijainti tässä on tosi hyvä, vuokra halpa ja kaikki tavallaan ihan ok. Tämä ei vaan ole tuntunut omalta ja sisustustakaan ei ole jaksanut miettiä, kun niin moni asia tässä asunnossa on ollut huonosti. Nyt siis etsitään ihan vähän isompaa, modernimpaa ja siistimpää vuokra-asuntoa jostain tästä keskustan alueelta, onneksi ihan hyviä vaihtoehtoja näyttää olevan jonkin verran. Toivottavasti pian saataisiin lyötyä joku lukkoon, ettei tarvitse stressata asuntoa.. Sitten voi stressata muuttoa ;)

 photo riikkape4oik_zps25cdfc47.jpg photo riikkape2_zps314ef594.jpg

Huomenna tosiaan onkin taas kaksi asuntonäyttöä ja ennen niitä neljän tunnin graduseminaari. Harmittaa kamalasti että just huomenna on noin paljon tekemistä, sillä Helsingissä olisi ollut yksi mielettömän kiinnostava lehdistötilaisuus, johon olisin halunnut. Mulla on joku ihmeen huono tuuri, että aina mielenkiintoisimmat bloggaajille tarkoitetut tilaisuudet ja tapahtumat on just sillon, kun itse ei pääse. No, ei voi mitään. Perjantaina suunnataan sitten Jennan kanssa Helsinkiin, mennään mm. I love me -messuille! Onko joku muu tulossa sinne? Mä en ole ollut tuolla messuilla moneen vuoteen, toivotaan että se olisi muuttunut positiivisesti viime visiitin jälkeen..

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti löytyy kiva asunto teille, onnea muuttoon!
  Muuttaminen on kyllä aina jossain vaiheessa niin vihonviimeistä hommaa, vaikka kuinka ajattelisi, ettei edes omista "paljoa mitään", mutta sen jälkeen kun on saanut kamat uuteen asuntoon, niin se on kyllä kivaa : D Meillä on vieläkin vielä vähän hommat kesken uudessa kodissa, kun oon vielä tän kuun harjoittelussa Forssassa, mut eiköhän se siitä ens kuussa sit valmistu :'D...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti! Tällä hetkellä näyttää taas vähän epätoivoiselta.. Sun instagramin perusteella teidän koti näytti ihanalta <3

   Poista
 2. Muuttaminen on kivaa! Älä vaan stressaa siitä, yritä kääntää se positiiviseksi! Vaikkapa ajatella sitä, pääset parempaan asuntoon asumaan. Tavaroiden raahaaminen ei olekaan niin paha juttu, hyötyliikuntaa siitä saa samalla! ;) Tavaroita voi järjestää uudelleen ja karsia turhat pois, niin on kivempaa uuden asunnon kanssa! Tsemppiä, tsemppiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo toi on totta :) Eniten ihan oikeasti motivoi just se, että sitten pääsee parempaan asuntoon, josta ei tarvitse taas hetkeen muuttaa!

   Poista