perjantai 24. lokakuuta 2014

Vinkkejä Roomaan?

 photo rome_zpse9a4ab70.jpg
Kuva täältä

Rooma on sen verran suosittu matkakohde, että siellä ruudun toisella puolella on varmasti paljon Roomassa käyneitä. Olisi kiva kuulla teiltä vinkkejä Roomaan, lähinnä ravintolavinkkejä! Eli mistä saa parhaat pizzat ja pastat? Entä herkullisimmat gelatot? Tai onko Roomassa jotain ei niin tunnettuja paikkoja, joita ei saa missata? Me käydään varmaan katsomassa kaikki tavallisimmat nähtävyydet, joten hyvät kävelykengät taitavat olla tarpeen - olen monilta kuullut, että Roomassa tulee käveltyä mielettömän paljon. 

Pakkaamisen suhteen haasteita tuottaa se, että samaan pieneen matkalaukkuun pitäisi mahtua lauantain Inspiration Dayn vaatteet, Bloggers Awardsia varten juhlavaatteet ja vielä kesäisempiä vaatteita Roomaan, lämpötila on siellä noussut lähes 20 asteeseen vielä viime päivinä. Ehkä mä luotan taas hyväksi havaittuihin lempivaatteisiini, niillä pärjää. Jes, olen kyllä niin innoissani tästä reissusta! Ihana päästä hetkeksi vähän kesäisempiin maisemiin ja kiva tietenkin päästä myös Roomaan, se on kyllä ehdoton must see -kohde ollut jo pitkään. Nyt hei niitä vinkkejä tulemaan!

8 kommenttia:

 1. Hyvää jäätelöä saa lähes jokaisesta kadunkulmasta, mutta jos ei halua maksaa ekstraa niin kannattaa pysyä poissa turistialueiden kahviloista ja ravintoloista.

  VastaaPoista
 2. Oma ykkösvinkkini ihanaan Roomaan: illalliselle Trasteveren alueelle! Sielläkään ei kannata jäädä suurimpien turistirysien läheisyyteen (lähinnä Santa Maria -kirkon aukion ympäristö) vaan lähteä rohkeasti seikkailemaan ja eksyilemään pienille sivukujille. Mahtavia pieniä ja vähän isompiakin tunnelmallisia ravintoloita ja kuppiloita löytyy sieltä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trastevere oli ihana! Me ei tosin ehditty illalliselle sinne, oli niin tiukka aikataulu ;) Ensi kerralla sitten!

   Poista
 3. Mun matkalaukku on ihan täynnä ja en edes jää yöksi helsinkii :D Teillä kahdella riittää virtaa! En olisi ikinä jaksanut lähteä jos pitäisi jatkaa vielä matkaa lomalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hyvin mun tavarat mahtui :) Ja jaksaahan sitä kun on kivaa tekemistä!

   Poista
 4. Sivukujilta löytyy tosi hyviä paikkoja, on vähä tuuristaki kii. Harmi etten muista tarkkaa sijaintia tai nimeä yhdelle kivalle ravintolalle:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä kävi pari kertaa hyvä tuuri, kerran tosi huono ;)

   Poista