maanantai 20. lokakuuta 2014

talvimallistoja, joista ei värejä puutu

R: Päästiin perjantaina Helsingin reissulla tutustumaan myös Akvamariinin showroomin talven mallistoihin. Esillä oli mm. Haltin, Haglöfsin, Helly Hansenin, Merrellin ja Nivean tuotteita. Mä vähän yllätyin, että talvimallistot oli noin värikkäitä! Usein tuntuu, että katukuvassa näkyy talvella eniten mustaa, harmaata ja ruskeaa, mutta ainakin näiltä merkeiltä oli tosi paljon tarjolla värikkäitä vaatteita, kenkiä ja reppuja. Ehkä ulkoiluvaatteita ja esim. laskettelukamppeita ostetaan helpommin eri väreissä kun arkisia päällysvaatteita?

 photo akvamariini1_zps8dd6bcec.jpg
 photo akvamariini2_zpsc71fe7d5.jpg
 photo akvamariini3_zps69ab17cd.jpg
 photo akvamariini9_zps0eff2fc9.jpg
 photo akvamariini10_zps5f55aab4.jpg
 photo akvamariini6_zpsddf43840.jpg

Mun suosikiksi nousi Haltin mallisto, kivan tyylikkäitä ja laadukkaita takkeja. Haltilta löytyy muuten Tanja Poutiaisen ja Kalle Palanderin oman malliston vaatteita. Helly Hansenin mallisto oli ehkä kaikista värikkäin, hauska miten ihan alusvaatteista lähtien vaatetta löytyy kaikissa mahdollisissa väreissä! No, eipä aina tarvitsekaan ostaa sitä tavallista mustaa.. Jenna alkoi tuolla ulkoiluvaatteiden keskellä koko ajan miettiä mitkä takit sopisivat töihin parhaiten, opettajat joutuvat kuitenkin jonkin verran ulkoilemaan, joten hyvät ulkoiluvaatteet on aika pakolliset.

 photo akvamariini7_zps5578b818.jpg
 photo akvamariini11_zps7bb14069.jpg
 photo akvamariini5_zps76c93326.jpg
 photo akvamariini4_zps67a82a1d.jpg
 photo akvamariini8_zps9f98aea6.jpg

Kenkähyllyllä mä kiinnostuin eniten Helly Hansenin lenkkareista. Olen miettinyt pitkään, että haluaisin talveksi lenkkeilyyn sopivat lenkkarit. Toisaalta on ehkä aika turha kuitenkin ostaa uusia lenkkareita ihan vaan talvea varten, sillä talvella tulee juostua vähiten koristreenien ja pelien takia.. No mutta nyt ainakin tiedän minkä merkin puoleen kääntyä, jos sittenkin tajuan tarvitsevani uudet lenkkarit.

Päästiin tutustumaan myös Footbalancen pohjallisiin ja meille tehtiin omaan jalkaan sopivat pohjalliset. Odotan jo innolla että pääsen testaamaan niitä mun koriskengissä, jotka eivät ehkä ole kaikista parhaat jalassa. Kirjoitellaan pohjallisista lisää pienen testailun jälkeen. Kannattaa pysyä kuulolla, koska sillon luvassa on jotain kivaa myös teille!

Energista viikkoa kaikille, muistakaa ulkoilla! Hyvillä varusteilla voi huonollakin säällä ulkoilla! Mä ainakin ajattelin mennä tänään illalla lenkille ja juoksemaan portaita, ei ehditty viime viikolla kertaakaan ulos treenaamaan, onkin jo ikävä porrasrääkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti