maanantai 6. lokakuuta 2014

mulle kuuluu hyvää

R: Täällä blogissa on ollut vähän hiljaista viime aikoina. Ideoita kyllä olisi vaikka miten paljon, mutta ollaan menty Jennan kanssa niin ristiin, ettei olla ehditty ottamaan kuvia tai muutenkaan tuottamaan mitään järkevää materiaalia tänne. Mä tykkään käyttää postauksissa aina itse otettuja kuvia, joten joskus jotkut postausideat jää roikkumaan ihan vaan kuvien puuttumisen vuoksi. Pitäisi kyllä ehkä vähän aktivoitua tuon kameran kanssakin! Tällä kertaa höpöttelyjen kuvituksena eilen rentoilufiiliksissä räpsittyjä kuvia. Mustavalkoiset sopii hyvin tämän päivän teemaan, aamulla oli niiin pimeetä kun heräsin.

 photo riikka2_zps332e0a50.jpg
 photo riikka1_zps31fdd7b2.jpg

Viikonloppu meni taas ihan hetkessä ohi. Lauantaina olin avecina yksissä häissä ja ei ihan mennyt putkeen mun häihin valmistautuminen. Ideana oli laittautua rauhassa ja ottaa kuvia juhla-asusta ennen kirkolle lähtemistä, mutta lopulta vedin sukkiksia jalkaan siinä vaiheessa kun kyyti odotti jo pihalla. Kynnet jäi lakkaamatta, meikki viimestelemättä ja sukkikset oli ihan kamalat (note to self: älä koskaan osta sukkahousuja, jotka ovat väriltään hiekka). Eli kuvat jäi ottamatta! Mutta, oli kyllä hienot häät. Ja pääsin myös ensimmäistä kertaa ikinä Turun tuomiokirkkoon, olihan se upea. Olen kävellyt siitä ohi melkeen päivittäin monen vuoden ajan, mutta nyt vasta kävin ensimmäistä kertaa siellä sisällä, oli jo ehkä aikakin.

 photo riikka3_zps6fa4d7b4.jpg

Me lähdettiin Jannen kanssa häistä jo aikaisin kotiin, joten heräiltiin sunnuntaina jo ajoissa ja lopulta jonotettiin 11.55 Prisman ovella että päästiin tekemään viikon ruokaostokset, hahhaa. No saatiinpa ainakin rauhassa tehdä ostokset. Ollaan otettu taas tavaksi tehdä sunnuntaisin ruokaostokset koko viikoksi, säästyy aikaa ja rahaa! Päivällä me suunnattiin leffaan, mutta leffan tekstitykset eivät toimineet ja pienen säädön jälkeen lähdettiin pois ilman että nähtiin koko elokuvaa! Eipä ole niinkään ennen käynyt. Saatiin onneksi uudet liput, joten uusi yritys tänään, Jennan kanssa tosin tällä kertaa. Noo, ihan kiva saada piristystä maanantaihin, harvemmin tulee arkisin käytyä elokuvissa. Tuo elokuva itseasiassa liittyy yhteen blogikampanjaan, joten kirjoittelen siitä vielä myöhemmin lisää!

Tälle viikolle on luvassa kaikkea kivaa ja mielenkiintoista tekemistä. Eniten ehkä odotan perjantaita, jolloin meillä alkaa kausi, eli pääsee taas pitkästä aikaa pelaamaan! Mös gradun olisi tarkoitus edetä tällä viikolla, pää ainakin on täynnä ideoita, vielä kun saisi ne kaikki papaerille. Eli nyt gradun kimppuun! Energistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Mulla on tuo sama, että haluan käyttää pääasiassa omia kuvia ja sitten jos kuvia ei juurikaan ole, niin postaus saattaa jäädä tekemättä.

  Tsemppiä gradun kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se taitaa kyllä olla aika monilla, kivempi käyttää omia ettei tule mitään ongelmia kuvien käyttöoikeuksien kanssa tms :)

   Ja kiitos tsempistä, sitä tarvitaan!

   Poista