perjantai 24. lokakuuta 2014

Mitä matkalaukusta löytyy?

J: Huh, nyt on vihdoin laukut pakattu ja olen valmis reissuihin. Lähdetään siis huomenna aamusta Helsinkiin, jossa on ensin Indiedaysin päivätapahtuma ja illalla blog awardsit. Siitä sitten melkein suoraan saakin suunnata lentokentälle ja kohti Roomaa! Pakkaaminen oli tällä kertaa vielä normaaliakin haastavampaa, kun piti saada reissussa tarvittavien juttujen lisäksi mahdutettua huomiseksi jotkut kivat vaatteet matkalaukkuun. Mulla ei ollut yllättäen mitää asukriisejä, vaan päätin luottaa suosikkivaatteisiin.

 photo _MG_6346_zpsc6479a57.jpg
 photo _MG_6337_zpsf04098b0.jpg
 photo _MG_6331_zps65606a80.jpg

Aika perusjuttuja lähtee Roomaankin mukaan. Niket ja Converset ovat parhaita kenkiä kaupunkilomille ja ensimmäisessä kuvassa vilahtaneet korolliset nilkkurit ovat lauantaille. Niillä en ajatellut kävellä Rooman mukulakivikaduilla.. Kukkapaidan ajattelin pukea huomenna, mutta se menee loistavasti myös Rooman lämmössä. Myös laukkuvalinnat ovat sellaisia, joita voin käyttää sekä huomisessa juhlassa että reissussa. Tajusin muuten tätä postausta kirjottaessa, että pitäisi vielä jotkut korut ottaa illaksi ja aurinkolasit Roomaan. Sitten olenkin valmis lähtöön! Jee, odotan jo niin kovin, että näen vihdoin Rooman..

Nyt ajattelin lysähtää tuohon sohvalle vielä hetkeksi katselemaan illan Possea talletuksesta ja syödä vähän karkkia. Olen kyllä karkkini ansainnut, aika rankka treeniviikko takana. Viimeiseen viiteen päivään mahtui seitsemän treeniä ja hyötyliikunnat päälle.. Saa nähdä, kauanko jaksan huomenna korkkareissa seisoskella ;) Hauskaa illan jatkoa kaikille! Ps. Kenet kaikki näen huomenna? ;)

3 kommenttia:

  1. oi miten kivat nilkkurit! onko ne mistä? :)

    VastaaPoista
  2. Rooma on hieno! Ehdoton "must see" on näköala Vatikaanissa Pietarinkirkon kupolista, sinne heti aikaisin aamulla (muuten saa jonottaa). Ehdottomasti kiipeämisen arvoinen! Leena

    VastaaPoista