torstai 23. lokakuuta 2014

Lämmintä päälle!

J: Kirjoitin viime postauksessa vähän shoppailun turhuudesta ja tulin siinä samalla maininneeksi, että olen shoppaillut vain lahjakorteilla.. Toinen niistä oli 20€:n lahjakortti Seppälään, jonka voitin Instagram-kilpailusta loppukesällä. Kävin monesti Seppälässä pyörimässä ja mietin, mihin lahjakortin tuhlaisin ennen kuin törmäsin tähän ihanaan neuleeseen.. Sovittelin sitä hetken ja Riikan painostuksen jälkeen päädyin ostamaan sen.

 photo _MG_6268_zps21a67f21.jpg
 photo _MG_6270-001_zps47d6e3b5.jpg
 photo _MG_6283_zps2d86dd73.jpg

En ole koskaan ollut mikään poolopaitojen ystävä. Edes niiden tullessa muotiin (vai onko ne edes muodissa??) mua ei yhtään houkutellut korkeat kaulukset. Ne vaan mun mielestä näyttävät jotenkin hassuilta ja sopivat vaan erittäin pienelle osalle ihmisistä. Tämä oli kuitenkin poikkeus - se on kivan näköinen ja sopivan löysä. Voiko tätä muuten edes laskea poolopaidaksi? Siinä on vaan iso kaulus. Ainoa miinus paidassa on muuten se, että tuli pienet Antsku-fiilikset kun vedin neuleen ensimmäisen kerran kotona päälle.. :D

Nyt ei jaksa höpötellä vaatteista yhtään enempää, vaan hyökkään kouluhommien pariin. Mun pitäisi kirjoittaa yksi artikkeli ihan oikeaan lehteen - apua! Enkä nyt puhu mistään hömppälehdestä, vaan yliopistojen julkaisusta. Saa nähdä, mitä siitäkin tulee. Onneksi on paljon opettajakavereita, kenet voin laittaa oikolukemaan sen.. 

Mitä tykkäätte neuleesta? Onko se liian Antsku??

4 kommenttia: