keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Huonon hiuspäivän pelastaja

 photo jenna1-001_zpsaf26a38c.jpg
 photo jenna88_zpsc7bd2ac5.jpg
 photo jenna537_zps1f65ea98.jpg
 photo jenna628_zpsa88f1fcc.jpg
Takki Seppälä, shortsit H&M, toppi Bershka, farkkupaita Stradivarius, kengät Nike, reppu Primark


J: Viime perjantaina oli mun aika aloittaa pipokausi. Okei, pakko myöntää - se oli vähän lämmin. Se oli kuitenkin helppo ja nopea ratkaisu huonona hiuspäivänä, jolloin ei jaksa kiireessä pestä ja laittaa hiuksia. Yksi syksyn hyvistä puolista on kyllä se, kun voi halutessaan piilottaa hiukset pipon alle. Mulla on itseasiassa ollut useampiakin päiviä, kun tekisi mieli heittää se pipo päähän! Mun hiukset kaipaisivat kipeästi kampaajan käsittelyä, mutta en ole vaan ehtinyt (eli jaksanut varata ja raahautua paikalle) kampaajalle! Ehkä sitten kun harjoittelu loppuu.. 

Siitä puheenollen, pitäisi pian hypätä autoon ja ajella Turun OKL:n kautta Raumalle. Aika luksusta, tänään pääsen omalla autolla ja saan lähteä vasta yhdeksän jälkeen. Pitää nauttia näistä rauhallisista aamuista. Nytkin olen juonut jo monta kuppia kahvia, syönyt aamupalan lisäksi vähän suklaata ja tietenkin kuunnellut Aamulypsyä. Ihan parasta! 

Kuka muu on korkannut jo pipokauden?

2 kommenttia:

  1. oiettä, upee asu!! mie oon kans kuolannu nuita H&M:n shortseja..ne on nii huiput. Mulla myös ollu näitä pipopäiviä tässä vähä useampi :D on se vaa pelastus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noi on kyllä kivat - kannattaa ostaa ;)

      Poista