lauantai 18. lokakuuta 2014

Home details

J: Innostuttiin viime viikolla Teemun kanssa vähän vaihtaman järjestystä meidän kämpästä. Ollaan nyt asuttu tässä reilu vuoden ja olen koko ajan ollut sitä mieltä, että meidän olkkarissa ei ole kaikki niin kuin haluisin. Sohva vei liikaa tilaa ja se rajasi koko huoneen pienemmäksi, mitä se oikeasti on. Viime lauantaina sitten vihdoin tehtiin asialle jotain ja käännettiin sohva toiseen paikkaan. Tv lähti samalla pois ikkunan edestä ja se toi heti lisää valoa! Valosta insporoituneena kuvailin vähän asuntoa - tai lähinnä yksityiskohtia siitä.
 photo _MG_5994_zps7e984a94.jpg
 photo _MG_6017_zps261c5f32.jpg
 photo _MG_6024-001_zpsc6a54233.jpg
 photo jennaraumlndoumlm1_zps1fd3990d.jpg
 photo _MG_6103_zps8ba2bbc2.jpg

Mä viihdyn kyllä aivan loistavasti meidän kodissa, vaikka täällä ei kaikki olekaan laitettu ihan viimisen päälle. En ole koskaan ollut kovinkaan kiinnostunut sisustamisesta ja mulle riittää se, että koti on mun näköinen, kodikas ja rento.. Oikeastaan koko sisustaminen on vähän jäänyt alkuinnostuksen jälkeen.. Tosin ei tässä asunnossa mitään vikaa ole todellakaan. Mua ei haittaa, jos kaikki kalusteet eivät ole samaa väriä tai jos kirjat ei ole kauniisti värijärjestyksessä. Matoiksi käy Teemun mummon kutomat räsymatot ja taulujen virkaa ajavat monet valokuvat ja postikortit.. ;)

 photo jennaraumlndoumlm2_zpsf582753c.jpg
 photo _MG_6069_zps8e1d1146.jpg
 photo _MG_6105_zps05fe5b46.jpg
 photo _MG_6085_zps99a53e4e.jpg

Jos nyt saisin rahaa sisustamiseen, laittaisin ne heti uuteen keittiön pöytään. Mä inhoan tuota meidän lasista pöytää. Ollaan jo jokin aika katseltu uutta, mutta mitään sopivaa (lähinnä sopivan hintaista) ei ole vielä tullut vastaan.. Keittiönpöydän jälkeen seuraava vaihtoon menevä kaluste on sohva. Se on kyllä tosi mukava, mutta aika ruma. Oikeasti mä haaveilen kyllä tällä hetkellä eniten ihan omasta asunnosta, mutta sen aika ei ole vielä. Pitää ensin päättää, missä haluaa tulevaisuudessa asua. Tai mihin joudun asumaan töiden perässä ;)

Ajattelin nyt parkkeeta itseni siihen mukavalle, mutta rumalle, sohvalle ja nousta siitä korkeintaan keittiöön hakemaan ruokaa.. Viimeiset kolme päivää olen mennyt kiireellä paikasta toiseen ja nyt vihdoin saa ottaa rennosti! Ihanaa kun se harjoittelukin on nyt vihdoin ohi ja mulla on taas vähän enemmän aikaa blogillekin. Palaillaan siis pian!

Ps. Kiinnostaako edes meidän sisustus/kämppäjutut? Riikan muutettua ne tuskin vähenevät ainakaan..

4 kommenttia:

 1. sisustusjutut kiinnostaa aina! ja kodikkaalta näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. ihanan näköinen koti! nou hätä, meil on aivan aivan ristiinriitaiset huoneenkalut, en kyllä tykkää yhtään. :D
  Ja nii, kiinnostaa todellakin sisustus/kämppäjutut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva tietää että me ei olla ainoita kenellä on ;)

   Poista