torstai 2. lokakuuta 2014

harvinaisen epäimarteleva postaus

R: Mun mielestä on hauska lukea lemppariblogeista kahdenlaisia postauksia - sellaisia missä paljastetaan itsestä hauskoja faktoja ja sellaisia, joissa esitellään pieleen menneitä asukuvia. Ajattelin olla edelläkävijä ja yhdistää nämä postaukset, tässä siis epämääräisiä faktoja minusta ja kuvituksena epäonnistuneita asukuvia. Nauttikaa!

 photo fail3_zps777cff08.jpg

1. Olen ehkä vähän possu. Syön tosi paljon. Varsinkin buffeteissa jne. Usein Jennan kanssa naureskellaan, että tässä vaiheessa normaali ihminen lopettaisi syömisen, mutta me vaan haetaan lisää ruokaa. Nyt mä odotan jo vesikielellä perjantaita ja kakkubuffettia, siitä lisää myöhemmin!

2. Vaikka olen possu, en pidä eläintarhoista. Mun mielestä ne on jotenkin luonnottomia ja varsinkin ulkomailla joskus ihan järkyttäviä.

3. Mun uusin sarjakoukutus on Suits, kiitos vaan kaikille sitä suositelleille kavereille! Katsottiin parissa viikossa kaksi ensimmäistä kautta Netflixistä, mistä sitä näkisi lisää?

 photo fail1_zps68f981f5.jpg

4. Mun korvasta puuttuu pieni pala, koska kaaduin ihan pienenä patteria päin. Oikeasti epäilen tätä tarinaa, veikkaan että meidän porukat teki sen mulle vauvana, jotta tunnistivat meidät kun oltiin niin samannäköisiä vauvoja (terkkuja:D).

5. Haluaisin oppia olemaan jossain asioissa positiivisempi. Kuinka usein olen tenttien jälkeen miettinyt että apua kun meni huonosti, en pääse läpi. Ja sitten pääsenkin helposti läpi. Tai kuinka usein olen miettinyt johonkin tapahtumaan tms lähtiessä, että ääh, ei jaksa, olisin ennemmin kotona, ja sitten onkin ollut yllättävän hauskaa.

6. Mä teen tällä hetkellä gradua ja joka toinen päivä päätän että menen sieltä missä aita on matalin ja en enää koskaan tee tutkimusta ja sitten toisena päivänä päätän taas tehdä täydellisen gradun, ryhtyä jatko-opiskelijaksi ja tehdä väitöskirjan. Tänään oli tuollainen ensin mainittu päivä.. Ehkä pitäisi löytää se kultainen keskitie.

 photo fail4_zpse296f6e7.jpg

7. En ole vieläkään ihan varma mitä "karhun palvelus" tarkoittaa. Kerran yksi kaveri käytti tätä väärin ja saatiin hyvät naurut, tai siis muut sai, mä en tajunnut mille kaikki nauroi kun en itsekään ihan ymmärrä missä tilanteessa sitä pitäisi käyttää. Usein joku on sen mulle selittänyt, mutta aina lopulta unohdan miten päin se meni..

8. Lupasin, että otan susi-tatuoinnin, jos Susijengi pääsee 10 parhaan joukkoon MM-kisoissa. Eivät päässeet, mutta tatuointi houkuttelisi silti.

9. Pelaan usein tabletilla Plant vs Zombies 2 -peliä, vaikka mun pitäisi tehdä jotain ihan muuta. Olen pelannut sen jo kokonaan läpi.

 photo fail2_zps5575dc15.jpg

10. Olen ihan kamala ihminen nälkäisenä, kaikki ärsyttää ja ärsytän kaikkia. Mulla pitäisi olla aina jotain eväitä niitä hetkiä varten mukana. 

11. Mua ärsyttää ylikaiken ihmiset, joiden on pakko kommentoida toisen ikää. Siis tyyliin, ai olet jo 26, näytät niin nuorelta! Tekisi mieli vastata jotain tyyliin "ai olet vasta 50, näytät ikälopulta". Sama kun ilmeisesti toiselle saa sanoa, että oletpa laiha. Miksei laiha saa vastata ihmettelijälle että oletpa lihava?

12. Mun suurin ruokaan liittyvä kammo on vaniljajätskin ja ketsupin sekoitus. Näin joskus unta, jossa jouduin syömään sitä ja siitä lähtien pelkkä ajatuskin on oksettanut.

Vähän muuten arkistojen kätköistä löytyy paljon näitä pieleen menneitä asukuvia. Nämäkin oli yhden ja saman kuvaussession tuotoksia, eikä tässä edes ole tärähtäneitä tai niitä missä silmät on kiinni!

10 kommenttia:

 1. Toi laihuusjuttu on muuten niin totta! Loistavia nää kuvat kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mulla tosin ei ole siitä kokemusta :D Heh, kiitos :)

   Poista
 2. Must nä kuvat on kaikkea muuta kun epäonnistuneita :)
  En kyl ymmärrä miten korvasta voi lähteä pala jos kaatuu patteria päin :D Kuulostaa oudolta :D
  Mä taas tykkään kauheesti kun mulle sanotaan ,etten näytä ikäiseltäni.Tosin kun sitä sanotaan äidilleni niin ajattelen ,että tuo tyyppi taitaa olla sokea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oo, onhan nämä omalla tavallaan kivoja ;) Ja siis se oli sellanen "vanhanaikainen" teräväreunainen lämpöpatteri..

   Poista
 3. Hauskoja kuvia hihih!! Onpas jännä juttu tuo 4, veikkauksesi voisi olla hyvinkin mahdollinen :)
  Hassu 12, mäkään en voisi kuvitella syödä semmosta yhdistelmää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivottavasti mun veikkaus ei olisi oikea ;)

   Poista
 4. Mula on toi ihan sama eläintarhojen kanssa! Ja muut ihmettelee miksen niihin halua mennä. Mua jotenkin ahistaa eniten, että Suomessakin on esi. Leijonia ja tiikereitä eläintarhoissa. Eihän niitä ole luotu meijän maassa pärjääviksi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!! Jos joskus saan lapsia, niin harkitsen kyllä pitkään vienkö ne eläintarhaan...

   Poista
 5. Kohta 11, niiin samaistun! Jotkut menee hiukan liian shokkiin sen sijaan, että sopeutuis hiljaa siihen että toinen nyt on eri-ikäinen mitä itse luuli. :D Joskus tosiaan luulen väsyneitä tätejä 10 vuotta vanhemmiksi mitä he oikeasti on, mutta ei se kai mun asia ole huudella asiaa heille päin naamaa tai ihmetellä sitä sen enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää etten ole ainut :D Ja niinpä, se on ihan jokaisen oma asia!

   Poista